Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Contractul lui Alin Văcean în fruntea Filarmonicii încetează săptămâna viitoare

Contractul lui Alin Văcean în fruntea Filarmonicii încetează săptămâna viitoare
Comentează 0

În cadrul şedinţei ordinare a CLM, de la începutul săptămânii viitoare aleşii vor avea de votat un proiect de hotărâre privind încetarea contractului de management al lui Alin Văcean, manager al Filarmonicii.

Propunerea vine ca urmare a faptului că Văcean a obţinut nota 7,46 la examenul de evaluare, în condiţiile în care trebuia să obţină minim 8.

“Constatând că rezultatul necontestat al evaluării anuale pentru anul 2014 a managementului la Filarmonica de Stat Arad este  reflectat de  nota 7, 46,  obţinută de manager, dl. Alin Corneliu VĂCEAN,  Având în vedere faptul că, astfel cum rezultă din contractul de management nr. 62546 din  1.10.2014, încheiat cu respectarea legislaţiei în vigoare ,   art. 7 pct. 2, lit. „f”,  art. 15 alin. ultim, art. 27 alin. (1), lit a  , nota minim necesară pentru continuarea managementului este nota 8,00 (opt) şi că, deşi ulterior încheierii contractului,  legislaţia privind  managementul instituţiilor de cultură s-a modificat în sensul stabilirii notei 7 (şapte) ca minim necesară ,  contractul este guvernat de  prevederile legale sub imperiul cărora s-a încheiat,  potrivit principiului tempus regit actum. În plus, au fost supuse evaluării lunile octombrie, noiembrie şi decembrie 2014, perioadă în care a rămas valabilă chiar şi prevederea legală referitoare la  nota 8 ca cerinţă minimă”, se arată în expunerea de motive care însoţeşte proiectul de hotărâre.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite