Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce au descoperit inspectorii DSP la patru restaurante din municipiu şi care a fost valoarea amenzilor aplicate (FOTO)

Direcţia de Sănătate Publică a controlat, săptămâna trecută patru restaurante de tip fast—food din municipiu. Au fost aplicate două amenzi contravenţionale, în valoare de 45.000 lei.

Ce au descoperit inspectorii DSP la patru restaurante din municipiu şi care a fost valoarea amenzilor aplicate (FOTO)
Comentează 0

„Direcția de Sănătate Publica Arad a continuat controalele săptămâna trecuta, având ca prioritate  sănătatea  consumatorilor. În data de 16.09.2022, inspectorii sanitari din cadrul serviciului control sănătate publică Arad (SCSP), însoțiți de către directorul instituției, s-au deplasat la patru unități de tip restaurant/fast-food din municipiul Arad. Din cele patru locații, două au primit amendă contravențională, la una din unități nu era prezent administratorul și s-a solicitat prezentarea sa la sediul instituției cu toate documentele necesare până în data de 22.09.2022, iar o unitate respecta condițiile igienico-sanitare prevăzute de legislația în vigoare. Cu mai multe detalii și imagini vom reveni într-un comunicat viitor.

În urma controlului efectuat, s-au constatat o serie de nereguli după cum urmează: lipsă curs de igienă, neefectuarea operațiunilor de curățenie și de dezinfecție, neasigurarea dotării cu ustensile și materiale pentru curățenie și dezinfecție, curățenie efectuată necorespunzător, produse alimentare (carne) fără elemente de identificare, ustensile dar și recipiente în care erau depozitate produse alimentare, murdare și nedezinfectate, ouă necurățate, nedezinfectate și nedepozitate în spatii frigorifice separate ci împreună cu alte produse alimentare. Ca urmare a acestor probleme, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 45.000 lei”, transmit reprezentanii DSP.

Sursa Foto: DSP

 

 

 

 

 

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide