Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avertisment pentru medicii care ies din zonele roşii şi nu respectă circuitele: vor plăti din propriul buzunar

Medicii care ies din zonele roşii şi nu respectă circuitele stabilite pentru prevenirea răspândirii COVID-19 sunt buni de plată. Avertismentul vine din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, în urma unei întâlniri la care a participat împreună cu conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi a Direcţiei de Sănătate Publică.

Avertisment pentru medicii care ies din zonele roşii şi nu respectă circuitele: vor plăti din propriul buzunar
Comentează 1

„Atenție, urmează amenzi dacă circuitele din spital nu sunt respectate! Cadrele medicale care ies din zona roșie fără să respecte regulile de prevenție vor fi sancționate, iar amenda va fi personală și nu plătită de instituție, adică din banii arădenilor! O spun foarte clar: este toleranță zero față de cadrele medicale neglijente, așa cum avem respect maxim față de cele care își fac treaba ireproșabil!

Împreună cu conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență și a Direcției de Sănătate Publică am analizat astăzi situația paturilor de la Terapie Intensivă și a circuitelor în zona roșie Covid-19 de la secțiile spitalului. DSP va face controale stricte pentru protejarea pacienților, indiferent cine sunt cei controlați, medici sau asistente, și indiferent cine sunt șefii secțiilor controlate. În calitate de președinte al Consiliului Județean și pentru mine siguranța pacienților este prioritară, deci consider că verificările sunt binevenite și îmi doresc, in interesul tuturor, să fie exigente”, a scris pe Facebook Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite