Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care este singura zodie perfectă

Toate zodiile au calități și defecte, însă noi am încercat să aflăm care dintre cele 12 semne astrologice se apropie cel mai mult de perfecțiune. Răspunsul te-ar putea surprinde… sau nu. 

Care este singura zodie perfectă
Comentează 2

Dintre toate zodiile, RACUL este singura zodie perfectă! Iată de ce…

Zodie feminină de apă, guvernată de lună, racul este sensibil, curajos și inteligent. Cu o intuiție de invidiat, racii sunt adesea persoane foarte sigure pe sine, deși mulți le consideră sensibilitatea ca fiind un minus. Nu este deloc așa, deoarece sensibilitatea racilor îi îndeamnă mereu pe aceștia să fie atenți la nevoile persoanelor din jurul lor, să îi asculte cu atenție pe cei care le spun problemele lor și să îi ajute necondiționat.

Se mai spune despre raci că sunt timizi. Nici acest lucru nu este adevărat – faptul că nu le place să iasă în evidență, să se laude sau să acționeze fără să analizeze bine situația, nu înseamnă că sunt timizi, ci mai degrabă persoane calculate, cu capul pe umeri.

Racii sunt foarte atașați de casa lor, de familie și de prieteni. Ei nu pot trăi în singurătate și, tocmai de aceea, se înconjoară mereu de oameni. Sunt cei mai buni prieteni și cei mai grijulii părinți. Femeile rac sunt considerate a fi cele mai bune mame din zodiac, iar bărbații rac sunt responsabili, atenți la nevoile familiei și foarte muncitori.

Pentru raci, fericirea rezultată din echilibrul psihic și echilibrul familiei este cea mai importantă. Muncesc mult și se dedică pasiunilor lor, iar banii nu sunt o prioritate. Racii sunt genul de oameni care preferă să aibă o meserie pe care să o facă din plăcere, chiar dacă nu sunt plătiți extraordinar de bine, decât să aibă un salariu mare, dar să fie nefericiți.

Mulți spun că racii ar fi prea copilăroși, însă ei sunt persoane foarte serioase în societate, dar care se rup de îndatoririle muncii atunci când ajung acasă, la familie, și pur și simplu se bucură de lucrurile mici care le aduc fericirea. Iar asta cu siguranță că nu este un defect!

Curioși din sine, racii sunt întotdeauna la curent cu evenimentele. Sunt persoane care vor să învețe în fiecare zi ceva nou, pentru că știu că asta îi va ajuta să se formeze.

Atunci când vine vorba de evenimente importante, petreceri sau calatorii, racii sunt cei mai buni organizatori. Analizează fiecare detaliu, vorbesc atent cu toți cei implicați și se străduiesc să ia cele mai bune decizii, tocmai pentru a mulțumi pe toată lumea.

Racii sunt zodia perfectă tocmai datorită faptului că defectele lor sunt aproape inexistente. Atunci când se supără, le trece repede și uită de situațiile neplăcute, pentru că ei cred cu tărie că toți oamenii sunt buni. În general racii nu mint, însă atunci când o fac, o fac tot pentru că se gândesc la binele celor apropiați. Practic, acești nativi ai zodiacului sunt ca o carte deschisă pentru cei din jurul lor, sar în ajutorul tuturor celor aflați în momente dificile, rezolvă situații de criză cu mult calm și pur și simplu își păstrează energia pozitivă mai tot timpul!

sursa: unica.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite