Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop de weekend 23-25 februarie 2018: Zodia care va avea un mare succes la bani

Horoscop de weekend 23-25 februarie 2018: Berbecii vor primi vești de la persoane cu care nu s-au mai întâlnit de mult, iar peștii dacă muncesc vor câștiga numeroase sume de bani  la care nici nu visau. Află ce ți-au rezervat astrele pentru weekend.

Horoscop de weekend 23-25 februarie 2018: Zodia care va avea un mare succes la bani
Comentează 0

BERBEC

În acest weekend primești o veste care te pune puțin pe gânduri, venită din partea unui prieten cu care nu ai mai ținut de mult legătura. Ești gata să acționezi, pentru a rezolva problemele care se ivesc. Fii precaut deciziilor și rezolvă lucrurile cu calm.

TAUR

Evită ca în acest weekend să cheltui bani fără rost deoarece în ultimul timp aceștia sunt limitați. Astfel, riști să rămâi cu buzunarele goale, până la următorul salariu. Încearcă să fi mai atent la situația ta financiară!

GEMENI

Trebuie să iei o decizie corectă în ceea ce privește locul de muncă. Ești confuz și nu știi ăn ce direcție sp alegi, însă o persoană mai în vârstă din familie ăți sare în ajutor și îți va da elanul de care aveai nevoie pentru a te îndrepta exact spre ceea ce ai nevoie și ți se potrivește.

RAC

Ai trecut printr-o săptămână plină, care te-a epuizat din toate punctele de vedere. Acum este momentul să te odihnești, deoarece în acest weekend nu ai nimic de făcut decât să îți acorzi timp și relaxare cât mai multă, pentru a scăpa de stresul acumulat.

LEU

Nimic nu îți poate strica acest final de săptămână, pentru că starea de spirit este mai bună ca niciodată. Așteaptă-te la surprize plăcute din partea partenerului de viață, care nu dorește decât să te facă să te simți din ce în ce mai fericit. Apreciază fiecare efort pe care îl face pentru relația voastră!

FECIOARĂ

Propunerile tale nu vor fi ușor acceptate de către ceilalți, lucru care macină puțin și tot insiști. Mai bine să-le timp pentru a lua decizia corectă și a-ți accepta deciziile și planurile la locul de muncă. Împreună, puteți forma o echipă perfectă, iar sarcinile se vor rezolva din ce în ce mai bine.

BALANȚĂ

Prietenii tăi te invită la o petrecere în acest weekend, iar tu trebuie să accepți, pentru că, recunoaște, nu ai mai fost de mult într-un loc să te distrezi. Trebuie să profiți de momentele libere pentru a te relaxa cât mai mult și a-ți revedea și vechii prieteni, cu care nu ai mai prea ținut legătura.

SCORPION

O discuție cu un membru al familiei te va face să realizezi că tot ceea ce știai până acum despre cineva este pur și simplu o minciună. Sp nu fii trist sau dezamăgit, dacă porți o discuție cu persoana în cauză, ți se va confesa și vei afla adevărul chiar de la ea. Nu te pripi să acuzi sau să judeci persoanele înainte de a le asculta părerea.

SĂGETĂTOR

Îți place foarte mult să riști, iar acesta este cuvâtul de bază în acest weekend , pentru tine. Ești gata să iei o decizie, care îți va schimba radical viața, așa că sfatul este să te gândești bine înainte de a semna ceva sau de accepta.

CAPRICORN

Îți dorești un salariu mai mare și faci tot ce îți stă în putință pentru acest lucru. Pare a fi un weekend foarte bun pentru negocieri și reușite, deoarece ai o stare foarte bună atât fizică, cât și psihică. Trebuie doar sa te implici mai mult în anumite activități, iar banii vor veni curând.

VĂRSĂTOR

Muncești din greu pentru ceea ce îți dorești și aștepți ca ceilalți să îți valorifice munca. Încearcă să continui să te focalizezi pe ceea ce faci, pentru că interesul tău să nu scadă. Implică-te în ceea ce ai de făcut și vei observa că vei obține rezultatele pe care ți le dorești.

PEȘTI

În acest weekend vei realiza faptul că cu cât te implici mai mult în activități vei avea mult de câștigat. De asemenea, vei câștiga numeroase sume de bani la care nici nu visai.

sursă: yve.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite