Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campioana României la fitness vine la Arad!

Campioana României la fitness vine la Arad!
Comentează 1

 In aceste zile, mai exact in perioada 2-4 iunie in sala XOX Gym v fi prezenta campioana Romaniei la fitness, Ramona Arseni. “Vino si tu la XOX GYM intre 2 si 4 iunie, Arad, pentru a face un antrenament impreuna. Voi fi prezenta pentru 3 zile in Arad, unde ne vom antrena, povesti si răspunde la ce întrebări aveti voi despre nutritie, antrenamente si suplimentatie si nu numai. Va astept cu drag!” asa suna invitatia lansata de Ramona Arseni pe pagina sa de facebook.

 

“In continuare sustinem performanta prin rezultatele pe care le au sportivii XOX Gym, fie ca sunt din Arad sau Moinesti, in cazul prietenului nostru Manda Mihai Marius, care a adus si el un loc I in cadrul concursului din Beius. Ii mai motivam pe sportive nostrii venind mereu cu noi provocari. In aceste zile provocarea se numeste Ramona Arseni, care ne va explica cum si ce trebuie sa facem pentru a avea un corp de invidiat. Va asteptam cu mult drag!”, Constantin Bisca, XOX Gym.

....................................................................................................

 Din categoria sportivi cu care ne mândrim amintim recenta victorie a lui Edmond Misaras, cunoscut sub numele de Eddy Conan, sportive in cadrul clubului XOX Gym din Arad, care a reușit performanța ca la categoria “Bench Press Raw” 120+ să împingă 250 kg, la concursul Power Cup editia V ce a avut loc in 27 mai la Beius, Bihor.

 “Asa cum v-am promis am adus din nou Aradului locul întâi și aurul.Toate acestea au fost posibile datorita unor oameni minunați cărora le mulțumesc din suflet pentru încrederea și susținerea care mi-au oferit-o de fiecare data. În primul rand d-lui Constantin Bisca care a avut incredere din prima clipa când ne am cunoscut în potențialul și puterea mea.Fratilor mei Doru și Adi Herta care is mereu alături la bine și la greu. Lui Oradan Ovidiu. Si special organizatorul acestui frumos și bine organizat concurs Cupa Power Beius prietenului nostru Lupas Power . Nu in ultimul rand tin sa multumesc si iubitei mele Alina Alina cat și părinților mei care sunt mereu în rugăciuni pentru mine. Va mulțumesc tuturor care ma susțineți și apreciați “ ne spune Eddy.

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite