Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campania “Dăruieşte zâmbete”, la Atrium Mall

Campania “Dăruieşte zâmbete”, la Atrium Mall
Comentează 0

Ce au in comun patru vloggeri romani, un mall si cateva zeci de familii defavorizate din Arad? Ei bine, o campanie care doreste sa daruiasca zambete acelor familii, dar si cateva lucruri materiale care sa le faca viata mai buna si sarbatorile de iarna mai frumoase.

Campania „Daruieste zambete” este initiata de Atrium Mall si promovata in online de patru vloggeri tineri, care pe data de 27 noiembrie vor fi prezenti in Atrium la un eveniment special. Este vorba de Selly, Vlogul de Marti, The Wampers si Maximilian Ioan. Scopul lor este sa ajute aceste familii, impreuna cu tot sprijinul pe care il pot oferi aradenii.

Astfel, cine poate si doreste sa doneze rechizite, imbracaminte, dulciuri sau incaltaminte, le poate aduce in Atrium Mall pana pe data de 16 decembrie, unde vor fi stranse intr-o urma, ca mai apoi, ele sa fie distribuite mai departe familiilor nevoiase, oferindu-le un ajutor si un zambet in prag de sarbatori.

Bineinteles, daca doriti sa le cunoasteti personal pe aceste tinere vedete ale online-ului romanesc,  Atrium Mall va asteapta la evenimentul organizat cu ocazia acestei campanii, intr-un show ce va incepe la ora 16:00.

Sunteti invitati cu totii sa daruiti un zambet, de fiecare data cand mergeti la shopping in Atrium Mall.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite