Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CAMPANIE INEDITĂ | Centrul orașului, împânzit de biciclete agățate de stâlpi și copaci

CAMPANIE INEDITĂ | Centrul orașului, împânzit de biciclete agățate de stâlpi și copaci
Comentează 0

Primăria a inițiat o campanie inedită privind conștientizarea beneficiilor mersului pe bicicletă, care se derulează în perioada iulie-octombrie, timp în care în oraș sunt amplasate numeroase biciclete decorative.

Campania este rodul colaborării cu ONG-uri, care au început de câteva zile să amplaseze bicicletele decorate artistic. Acestea sunt agățate de copaci sau de stâlpi de iluminat din centrul orașului, sunt sprijinite de clădiri sau sunt amplasate pe spațiile verzi.

”Proiectul Hello Bike este deschis tuturor arădenilor creativi. Alegeți să transmiteți un mesaj sau un sentiment printr-o bicicletă, care va fi expusă public”, este un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Organizatorii campaniei au făcut și un apel la arădeni să nu distrugă sau să fure obiectele decorative.

”Bicicletele sunt dezafectate, nu se pot utiliza. La fel și părțile lor componente. Au cel mult valoare artistică și decorativă. Sperăm că oamenii se gândesc că este vorba de artă stradală înainte să le fure sau distrugă”, arată mesajul.

Derularea acestei campanii a fost aprobată de Consiliul Local în luna iunie, iar în hotărârea adoptată de consilieri se arată că „rolul bicicletelor decorate artistic este de a încuraja cetăţenii municipiului să folosească acest mijloc de deplasare, să-şi personalizeze propriile biciclete şi, nu în ultimul rând, să îmbunătăţească aspectul oraşului”.

FOTO: Facebook/Hello Bike

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare