Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călin Bibarț, despre zvonurile care s-au strâns pe la colțuri vizavi de candidatura sa la Primărie

În timpul conferinței de presă susținută astăzi, primarul Bibarț a lăsat să se înțeleagă că el va candida pentru un nou mandat la Primăria Arad , cu siguranță, dar nu s-a grăbit să detalieze și condițiile în care își planifică această candidatură. 

Călin Bibarț, despre zvonurile care s-au strâns pe la colțuri vizavi de candidatura sa la Primărie
Comentează 0

Oricum, primarul a evitat întrebarea care ar fi pus capăt zvonurilor, aceea de a clarifica dacă va candida din partea celor două partide, ca și candidat comun, precum este cazul în alte orașe din țară. 

„Nu comentez acest subiect, nu știu unde sau ce ați citit tocmai de aceea nu pot să mă pronunț, eu mă exprim pe ceea ce am văzut sau am citit. Dincolo de discuțiile de politică mă interesează mai mult cele despre administrație, în ce privește politica centrală”, a spus Călin Bibarț.

În data de 21 martie, în ședința Biroului Permanent Național al PNL, desfășurată la București, atât Călin Bibarț cât și Iustin Cionca au fost validați ca și candidați la Primăria Arad , respectiv la conducerea Consiliului Județean Arad.

De o perioadă, se vehiculează că în spatele ușilor închise, s-a negociat o posibilă cadidatură a primarului Bibarț din partea PSD, pentru ca mai apoi, să fie validat de BPN a Partidului Național Liberal. 

 


Scrie un comentariu

trimite