Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călin Bibarț candidează la Camera Deputaților

Călin Bibarț candidează la Camera Deputaților
Comentează 0

Primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț, a anunțat pe Facebook decizia de a reprezenta județul în Parlament, în cazul declanşării alegerilor anticipate.

Reamintim faptul că în 10 iunie, după plecarea lui Gheorghe Falcă la Bruxelles, la Parlamentul European, în cadrul şedinței Biroului Municipal al PNL Arad Călin Bibarț a fost votat ca edil interimar la propunerea lui Sergiu Bîlcea, preşedinte al Organizației Municipale. 

Tot atunci Organizația Municipală l-a propus pe Bibarț să fie pe lista de  deputați pentru alegerile din 2020.

Astăzi, cu ocazia celebrării Unirii Mici a României, Bibarț şi-a depus candidatura pentru un mandat de deputat în Parlamentul României, reprezentând Organizația Municipală. ,,Am primit cu demnitate propunerea PNL de a reprezenta Aradul în Parlamentul României.
Sunt conștient că urmează perioada de campanie electorală în care toți trebuie să punem umărul pentru un rezultat cât mai bun. Dar cea mai importanta este opțiunea arădenilor #pentruArad", a scris Bibarț pe contul său de Facebook.

Lista PNL Arad rămâne deschisă liberalilor care vor să intre în lupta pentru parlamentare până luni, când aceasta va fi votată în cadrul Consiliului Director Județean.

Până în acest moment, la sediul PNL au fost depuse candidaturile următorilor liberali:
Glad Varga
Ioan Cristina
Lazăr Faur
Bogdan Boca
Corina Crişan
Călin Bibarț

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite