Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liberalii arădeni și-au depus dosarele de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților (FOTO și VIDEO)

Liberalii arădeni și-au depus astăzi la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru Senat și Camera Deputaților în vederea alegerilor care vor avea loc pe 6 decembrie. Candidații au venit însoțiți de Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad și președinte la Consiliului Județean Arad și de primarul Călin Bibarț, prim-vicepreședinte al Organizației Municipale.

Liberalii arădeni și-au depus dosarele de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților (FOTO și VIDEO)
Comentează 1

Avem după cum știți, cinci candidați la Senat și nouă la Camera Deputaților, profesioniști care au demonstrat la locurile lor de muncă faptul că au capacitatea să performeze. Obiectivul nostru este ca Partidul Național Liberal să obțină majoritatea mandatelor din Arad, să formăm o majoritate în Parlamentul României care să genereze un nou Guvern în care sperăm ca Aradul să fie reprezentat. În selectarea candidaților am avut în vedere să trimitem parlamentari competenți, ambițioși, profesioniști, capabili să ajute Aradul de la București, a spus Iustin Cionca. În continuare, primarul Călin Bibarț a dat un mesaj de susținere a echipei de parlamentari, Iustin Cionca făcând apoi o scurtă prezentare a candidaților.

Cine candidează

La Senat candidează:

1. Ioan Cristina 45 ani, jurist;

2. Mihai Paşca 39 ani, avocat;

3. Irina Onescu 35 ani, specialist în comunicare şi relații publice;

4. Doru Sinaci  61ani, istoric şi jurnalist;

5. Corina Crişan, 47 ani, medic;

În timp ce lista pentru Camera Deputaților este următoarea:

1. Glad Varga 34 ani, economist;

2. Sergiu Bîlcea, 40 ani, economist şi antreprenor;

3. Lazăr Faur, 52 ani, jurist şi manager;

4. Patricia Dinga, 28 ani, jurist;

5. Ionel Bulbuc, 45 ani, actor;

6. Garofița Popa, 35 ani, economist;

7. Ioan Ulici, 45 ani, inginer;

8. Daniela Jurcă 35 ani, psiholog;

9. Decebal Fordon, 28 ani, psiholog.

Vot pentru proiectele Aradului

Ioan Cristina, Mihai Pașca, Glad Varga, Sergiu Bîlcea, Lazăr Faur și Patricia Dinga au ținut să spună câteva cuvinte arădenilor, îndemnându-i să voteze pe 6 decembrie echipa PNL, pentru a completa echipa liberală aleasă în acest ciclu electoral în urma alegerilor europarlamentare și a alegerilor locale. „Marcăm astăzi momentul festiv al depunerii candidaturilor cu speranța și obiectivul declarat să obținem majoritatea mandatelor de deputați și senatori din județul Arad. Cred că nici nu va fi foarte dificil de realizat, având în vedere că PNL s-a impus de o manieră categorică la alegerile locale. Cerem voturile arădenilor pentru a putea continua să susținem proiectele Aradului”, a spus Ioan Cristina.  La rândul său, Mihai Pașca susține că echipa PNL vine cu multă energie pozitivă, cu speranțe și cu dorința de a confirma.

Glad Varga: „Promisiunile vin de la alții, rezultatele și proiectele sunt în fața dumneavoastră”

La rândul său, deputatul Glad Varga, care la fel ca în 2016 deschide și anul acesta lista de candidați pentru Cameră, a spus că este onorat de acest lucru. „Mă simt onorat după un mandat de parlamentar să deschid din nou lista pentru Camera Deputaților. Sunt onorat, dar și obligat să-mi continui drumul pe care am pornit acum patru ani, un drum al proiectelor, al susținerii proiectelor de dezvoltare pentru județul Arad, un drum al inișiativei în Parlament. Doresc să rămân în continuare în Comisia de Mediu din Camera Deputaților și totodată să sprijin toate inițiativele comunităților. Punem cetățeanul pe primul loc și de aceea mă voi lupta alături de fiecare comunitate arădeană, alături de primarul municipiului Arad, alături de președintele Consiliului Județean Arad, ca proiectele să devină realitate, să fie finanțate și implementate”, a declarat Glad Varga. Acesta a ținut să menționeze că lista propusă de PNL reprezintă generația schimbării, dar și o echipă compactă și bine pregătită. „Dorim să mergem în Parlament atât pentru a schimba mentalități, cât și proceduri de lucru. La Camera Deputaților, media de vârstă este de 38 de ani, iar la Senat de 45 de ani. Avem cea mai tânără echipă care va pleca spre Parlament, o echipă care va munci în interesul arădenilor. Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere și nu în ultimul rând vreau să mulțumesc celor peste 33.000 de arădeni care au ne-au semnat listele pentru Camera Deputaților și Senat și celor 720.000 de români care au ales Partidul Național Liberal. La alegerile pentru Camera Deputaților și Senat vă rugăm să veniți alături de noi. Promisiunile vin de la alții, rezultatele și proiectele sunt în fața dumneavoastră”, a completat deputatul arădean.

„Construim împreună şi dezvoltăm România”

Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad şi candidat pentru Camera Deputaţilor, a vorbit despre promovarea valorilor creştin-liberale, promovarea valorilor europene, care au făcut ca de multe ori Aradul să rămână mai apropiat de Occident decât de Bucureşti şi despre proiectele care au fost implementate la Arad în ultimele luni de guvernare liberală, după ce au fost blocate ani în şir de PSD. „În ultimii şapte ani, 2012-2019, Guvernul PSD a lăsat Aradul în urmă. Nu numai că nu am avut niciun proiect major al Guvernului României, ba mai mult, au fost şi ani în care am pierdut 45 de milioane de euro. Guvernarea liberală este doar de un an de zile, dar asta nu înseamnă că primele proiecte nu au apărut. Am semnat contractul de 45 milioane de euro pentru Centura de Sud-Est, protocolul pentru Cetate de 80 de milioane de euro. Drumul expres Arad-Oradea este deja în lucru şi colaborarea cu judeţul Bihor este una clară. Nu în ultimul rând, reabilitarea căii ferate Arad-Timişoara-Caransebeş este în faza de proiectare şi execuţie. Sunt primele proiecte, pentru că sloganul nostru, «Construim împreună şi dezvoltăm România» nu trebuie să rămână doar la nivel de vorbe”, a afirmat Bîlcea.

În continuare, Lazăr Faur a transmis că liberalii pleacă în Parlament ca o echipă care munceşte pentru proiectele Aradului, că va milita pentru o descentralizare reală a administraţiei locale şi pentru eliminarea listelor de aşteptare pentru analize şi investigaţii de specialitate, iar Patricia Dinga le-a cerut arădenilor ca pe 6 decembrie să aleagă PNL, partidul care dezvoltă România.

Pentru VIDEO intraţi AICI şi AICI.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite