Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânărul liberal Glad Varga, în fruntea listei de candidați pentru Camera Deputaților

Tânărul liberal Glad Varga, în fruntea listei de candidați pentru Camera Deputaților
Comentează 0

Lista candidaților PNL Arad pentru Camera Deputaților este deschisă de Glad Varga, care la 30 de ani are în spate o bogată activitate în sectorul neguvernamental, fiind fondator al unor asociații ce au inițiat numeroase proiecte sociale și destinate tinerilor.

Decizia definitivă prin care Glad Varda ocupă locul întâi pe lista de candidați a fost luată, vineri, în cadrul ședinței Colegiului Director Județean  PNL Arad.

Glad Varga a fost consilier municipal, iar în prezent este președintele Centrului Județean de Voluntariat, poziție din care derulează mai multe proiecte cu fonduri europene.

Varga a studiat la Universitatea ”Aurel Vlaicu” Arad - Facultatea de Știinţe Economice, fiind licențiat în management. În paralel, a studiat la Universitatea Vest „Vasile Goldiş” Arad - Facultatea de Știinţe ale Naturii, unde a obținut diploma de licență în Ecologie și Protecția Mediului.

Președintele filialei județene PNL, Gheorghe Falcă, a declarat, vineri, că locurile de pe listă au venit ca urmare a dorinței organizației de a schimba oamenii care vor reprezenta Aradul în Parlament: „Partidul Național Liberal propune arădenilor candidați la Camera Depuților și Senat, oameni noi, tineri, cu experiență profesională pe diverse domenii de activitate, persoane care vin din societatea civilă, cadre medicale dar și politicieni care au contribuit semnificativ la dezvoltarea județului Arad”.

Lista completă a candidaților PNL Arad pentru Camera Deputaților este următoarea: Glad Varga, Eusebiu Pistru, Claudia Boghicevici, Sergiu Bîlcea, Gheorghe Falcă, Lazăr Faur, Sebastian Popescu, Bogdan Vlad Boca și George Damean.

Pentru Senat, ordinea și candidații arată astfel: Ioan Cristina, Ion Șcheau, Simona Stan, Corina Crișan și Cristian Sălășan.

Articole asemanatoare