Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga: „Încercarea unor foşti demnitari PSD de a ne ţine lecţii despre mediu în şedinţa de audiere a părut o glumă proastă”

Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic, a participat astăzi la ședința comisiilor reunite de Mediu din Parlament convocate pentru audierea lui Tanczos Barna, ministrul propus pentru mediu, ape și păduri. Barna a primit aviz pozitiv, Glad Varga manifestându-și încrederea că obiectivele pe Mediu aflate în Programul de guvernare al Guvernului Cîțu vor fi îndeplinite. Pe de altă parte, deputatul susține că încercarea unor foşti demnitari PSD, astăzi parlamentari, de a ţine lecţii despre mediu  a părut o glumă proastă.

Glad Varga: „Încercarea unor foşti demnitari PSD de a ne ţine lecţii despre mediu în şedinţa de audiere a părut o glumă proastă”
Comentează 1

„Am toată încrederea că, împreună cu membrii coaliţiei care vor conduce instituţiile aflate în subordinea sau sub coordonarea acestui minister, se vor lua cele mai bune decizii în domeniu, astfel încât obiectivele asumate în Programul de guvernare 2020 – 2024 al Guvernului Câţu să fie implementate pe deplin.

Nu trebuie însă să ignorăm realitatea – venim după o perioadă îndelungată cu miniştrii PSD sau afiliaţi PSD, din cauza cărora suntem acum în situaţia de a soluţiona de urgenţă peste 20 de proceduri de infringement, pentru care riscăm plata unor penalităţi mari. Încercarea unor foşti demnitari PSD, astăzi parlamentari, de a ne ţine lecţii despre mediu în şedinţa de audiere a părut o glumă proastă, făcută pe seama tuturor cetăţenilor afectaţi de lipsa de acţiune în ceea ce priveşte mediul”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad. Acesta a ținut să precizeze că în calitatea sa de membru al Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic va acorda întregul său sprijin noului ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor. „Consider că numai printr-o colaborare apropiată între executiv şi legislativ, cu investiţii fundamentate în contextul Pactului Ecologic European, vom putea ajunge la mediul curat, pe care ni-l dorim cu toţii”, a încheiat Glad Varga.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite