Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ludovic Orban a vizitat fast park-urile din Micălaca (FOTO)

Prezent la Arad, preşedintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a vizitat alături de primarul Călin Bibarț, europarlamentarul Gheorghe Falcă, fostul primar al municipiului, şi viceprimarul Lazăr Faur, șantierul fast park-urilor din  Micălaca, zona 100-200. Cele două parcări supraetajate de pe strada Pășunii, amenajate în cadrul celui mai ambițios proiect al municipalității arădene, Regenerarea urbană a spațiilor dintre blocuri,  au în total peste 300 de locuri. În timp ce Fast Park 7 este finalizat, lucrările la Fast Park 8 au intrat în liniei dreaptă.

Ludovic Orban a vizitat fast park-urile din Micălaca (FOTO)
Comentează 0

„Ne aflăm în cea mai mare zonă de parcare supraetajată dintre cele construite în cadrul proiectului de regenerare urbană, respectiv cea din Piața Soarelui. Aici lucrările se apropie de finalizare și ne bucurăm că putem să le oferim arădenilor câteva sute de noi locuri de parcare”, a declarat primarul Călin Bibarț.

„Este o soluție modernă și civilizată de parcare, în zone de cvartale de bloc, o soluție eficientă, simplă care va oferi un serviciu de parcare la un preț mic, comparativ cu alte orașe. E un proiect foarte util și benefic”, este de părere preşedintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. 

Vă reamintim faptul că prin proiectul de regenerare urbană, în municipiul Arad sunt amenajate opt parcări supraetajate: două în Cartierul Alfa, trei în Cartierul Micălaca - zona 300, un Fast Park în zona 500 și douz Fast-Park-uri în Micălaca zona 100-200.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite