Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Rundă dificilă pentru echipele arădene. Mai ales pentru bancarii din Sebiş

C4: Rundă dificilă pentru echipele arădene. Mai ales pentru bancarii din Sebiş
Comentează 0

Rundă complicată pentru arădencele din C4. Mai mult pentru Sebiş, care-şi simte poziţia de lider ameninţată. UTA II şi Cermeiul au jocuri pe teren propriu, şi, teoretic, o şansă în plus la victorie.


Cetate Deva - Naţional Sebiş

Bancarii au cam dat chix în acest început de sezon, iar remiza cu UTA II ridică semne de întrebare privind drumul spre promovare, ce părea la un moment dat lin. În etapa următoare trupa lui Călin Cojocaru are meci la Deva, în faţa unei echipe care, deşi e pe locul 4, are doar 3 puncte de recuperat faţă de liderul din C4. "Mai avem zece etape în față, suntem încă pe primul loc și putem să ne revenim. Toate meciurile sunt grele, după două insuccese sunt sigur că la Deva vom conștientiza ce am greșit și vom avea altă atitudine”, a spus antrenorul – manager al grupării de pe Crișul Alb, Călin Cojocaru.
........................................................................

UTA II - Performanţa Ighiu

Pregătirea de iarnă îşi arată roadele la UTA II. Tinerii alb-roşii au reuşit un start bun de retur, totul culminând cu punctul de la Sebiş. Puştii arădeni joacă în week-end, pe teren propriu, cu Performanţa Ighiu, grupare ce e pe un loc călduţ la mijlocul clasamentului. "Amintesc tuturor că pe noi ne interesează mai mult evoluția jucătorilor, în perspectiva promovării lor la prima echipă. Vom continua munca, îmbucurător este că suntem pe drumul cel bun. Și etapa viitoare acasă cu Ighiu vom da totul pentru un rezultat pozitiv”, a spus unul din antrenorii echipei arădene, Cristian Păcurar.
.........................................................................

Gloria Cermei - Pandurii II Tg Jiu

Duel între două vecine de clasament la Cermei. Gloria, cu gândul la primul succes din retur, e pe 9 în clasament, în timp ce Pandurii II e pe 10, la 2 puncte în spate. Un joc ce pare că poate repune pe şine echipa lui Mircea Aslău. "La Timişoara am spart gheața, acum sperăm și într-o primă victorie chiar etapa viitoare, cu ocazia vizitei celor de la Pandurii II”, a spus Mircea Aslău, antrenorul „roș-albilor” de pe Teuz.
.........................................................................

CLASAMENT C4
1 Sebiş 31 p
2 Reşiţa 29
3 Galda 29
4 Deva 28
5 Ripensia 27
6 Lugoj 27
7 Poli 21
8 Ighiu 20
9 Cermei 20
10 Pandurii 18
11 Giarmata 17
12 Becicherec 17
13 UTA II 15
14 Alba Iulia 13

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite