Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Derby arădean în runda a 3-a. Sebişul are de apărat poziţia, UTA II moralul. Cermeiul are meci greu pe Bega

C4: Derby arădean în runda a 3-a. Sebişul are de apărat poziţia, UTA II moralul. Cermeiul are meci greu pe Bega
Comentează 0

Etapa a 3-a a returului din C4 aduce şi un prim derby arădean. Liderul Naţional Sebiş vine după eşecul de la Reşiţa, în timp ce UTA II are 6 puncte din tot atâtea posibile în acest început de an. Şi chiar dacă pare a exista o diferenţă de valoare în favoarea bancarilor, meciul se joacă.

„Nu ne uităm la poziția lor în clasament, ci la rezultatele din acest tur, ce ne demonstrează că UTA II nu mai e cea din toamnă. E și o schimbare de atitudine din partea jucătorilor, am impresia că vor să demonstreze cu orice preț că merită o șansă la prima echipă. E un lucru normal pentru niște jucători tineri, de perspectivă, dar, pe de altă parte, pentru noi ne interesează mult punctele. Lupta la vârf e tot mai aprigă, iar alt rezultat decât victoria nu ne ajută deloc”, a spus managerul Naţionalului, Călin Cojocaru.

„Întâlnim o formație cu un obiectiv clar, care nu-și permite pași greșiți în special pe teren propriu. Se mai știe că poziția noastră în clasament nu e grozvă, dar rezultatele și mai ales evoluția în general bună din primele două etape ale returului ne recomandă pentru un rezultat pozitiv. Suntem siguri că nu ne vor trata de sus, dar nici noi nu vom pleca de la premiza unei remize. Vom încerca să câștigăm, prestând un joc cât mai plăcut ochiului spectatorilor”, a precizat Dan Oprescu, antrenor la UTA II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.
......................................

Cermeiul, cea de-a 3-a reprezentantă a Aradului în acest eşalon joacă Poli II. Un meci în care trupa lui Aslău are de şters impresia subţire lăsată în primele 2 runde, din care a scos doar 1 punct. Un adversar rănit, care nu-l va avea pe bancă pe antrenorul Adrian Stoicov, decedat zilele trecute.

„Așteptăm ca băieții să aibă o creștere în joc față de etapele trecute. Acum două săptămâni, tot la Timișoara, împotriva celor de la Jimbolia, de abia am stat în picioare datorită faptului că am fost destul de târziu în cantonament, crezând că Becicherecul nu va mai avea forță să continue în campionat. Dar, contra celor de la Galda, am fost deja mult mai proaspeți și am obinut un egal muncit împotriva unei echipe ce se bate la primele locuri. Așadar, avem speranțe într-un rezultat pozitiv mâine”, spune preşedintele Cermeiului, Petre Bulza.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite