Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Sebişul şi UTA au început perfect returul, Cermeiul a suferit

Start de retur şi în C4. Două din reprezentantele Aradului au zâmbit la final de rundă, a treia a suferit.

C4: Sebişul şi UTA au început perfect returul, Cermeiul a suferit
Comentează 0

Sebiș – Ripensia 4-3

Liderul din C4 a avut un meci greu la debutul pe 2017. Nici nu are altfel de aşteptat, adversarul fiind, la rândul lui, cu gândul la supremaţie. A rezultat un duel spectaculos cu 7 goluri, dar, cel mai important, cu toate punctele rămase la bancari. Oaspeţii au deschis scorul repede, după 6 minute prin Golda. Apoi Mihuţa a ratata un penlaty, dar gazdele vor egala în minutul 31 prin Săulescu. La 4 minute de la reluare Siminic face 2-1. Sebişul se desprinde la 2 goluri în minutul 53, marcator Săulescu. Se face 4-1 în minutul 64, gol marcat de Velici. Finalul este al oaspeţilor, care înscriu prin Mediop în minutul 87 şi Vlădia în minutul 93, dar succesul final este al Sebişului.

Național Sebiș:  Fișteag – Rosenblum, Stupu, Suciu, Siminic – Avramescu, Mihuța – Săulescu (Pirtea), Fuchs, Iuga (Kilin) – Velici (Tulcan).
..........................................................................

Poli II – UTA II 0-2

Junii UTA-ei au început tare 2017, cu un succes clar, şi dătător de speranţe la Timişoara. La 19 minute de la start Michel deschide scorul cu o execuţie de efect de la peste 20 de metri. În minutul 27 Toma avea să stabilească scorul final. Şi în partea secundă UTA a fost mai prezent în joc, însă tinerii fotbalişti arădeni au ratat din toate poziţiile. Start perfect de retur pentru o echipă care pregăteşte viitoarele staruri ale primei formaţii.

UTA II: Mara – D. Lazăr, Iuga, Copaci, Dinculescu – Dobrean (Mandache), Dan – Costin (Coadă), Toma, Vlad – Stahl (Ghergar).
...........................................................................

Becicherec – Cermei 1-0

Dacă UTA şi Sebiş au avut un start bun de retur, Cermeiul a suferit la Becicherec. A fost nevoie de un singur gol, dintr-o fază dubioasă, pentru ca Gloria să revină acasă cu mâna goală. Deşi trupa lui Aslău a avut şansele ei. Şi unele chiar bune. Dar dacă tu nu marchezi, o fac ceilalţi. Unicul gol al meciului a fost înscris după o oră de joc, de Niţă, într-o fază în care cei de la Cermei au acuzat offside. Şi cam asta a fost, puncte irosite de Cermei, care trebuie să o ia de la capăt de săptămâna viitoare. 

Cermei: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Coșa (Varga), Nistor, Șiclovan, Aldan – Bulza (Diarra) – Sulea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite