Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rundă neagră pentru echipele Aradului în C4

Rundă neagră pentru echipele Aradului în C4
Comentează 0

Becicherecu Mic - Naţional Sebiş 2-1

Ajunsă în postura de lider în C4, Naţional Sebiş a ameţit de la aerul rarefiat al înălţimilor şi nu-şi mai găseşte cadenţa. Trupa lui Călin Cojocaru a pierdut şi la Becicherecu Mic, nîntr-un joc în care a avut ocazii mari de a schimba rezultatul final. Gazdele au deschis scorul prin Radu, după 20 de minute de la start. Apoi tot timişenii aveau să înscrie, în minutul 54, prin Dumiter. După doar 8 minute Susan a redus din difernţă din lovitură liberă. Şi cam atât după un joc în care bancarii par că au intrat într-o zodie nefastă.

„Am început meciul bine și ne-am creat două-trei ocazii clare de a marca, dar apoi a intervenit o relaxare inexplicabilă. Parcă, am luat în derâdere partida. Dar, dacă nu ai atitudinea corespunzătoare și nu te respecți pe tine însuți, nu faci nimic în viață. Ne-am crezut deja ceea ce nu suntem deocamdată, iar asta s-a văzut în rezultatul final. Echipa pierde,  câștigă, dar astăzi n-a fost o echipă”, a spus managerul-antrenor al sebișenilor, Cojocaru.

Sebiș: Tomșa – Suciu, Stupu, Cârstoiu,  Siminic – Mihuța (Fuchs), Avramescu (Ciocan) – Săulescu, Iuga, Susan – Ion.
.................................................................................

Gloria Lunca Teuz Cermei – CSM Lugoj 1-2

Nici Cermeiul nu se mai simte atât de bine cum se simţea la început de stagiune. Azi trupa lui Mircea Aslău a încasat gol încă din minutul 6, după henţul în careu al lui Calvin, şi penaltyul transformat de Bozian. Gazdele au căutat golul egalizator, dar următoare reulită a fost tot a Lugojului, semnată de acelaşi Bozian, în minutul 65. După 10 minute Bulza a redus din diferenţă. Cele 7 minute de prelungiri nu au fost fructificate de gazde, care se văd în postura de a cădea în clasament.

Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc (Vereş), Suslak – Coșa, Nistor (Purece), Varga (Popa), Aldan – Diarra – Bulza.
.......................................................................

UTA II - Şcolar Reşiţa 0-3

Tinerii UTA-ei continuă să sufere în C4. Un singur succes au în clasament alb-roşii, care azi, la Şiria au fost surclasaţi de Şcolar Reşiţa. Oaspeţii sşau impus la scor de neprezentare, după reuşitele lui: Banac minutul 11, Costachi minutul 16 (Pen.) și Beloescu minutul 75

.......................................................................

În urma rezultatelor din etapa a 7-a din C4, lider este Industria Galda, cu 18 puncte, urmată de Naţional Sebiş cu 15, în timp ce Cermeiul e pe 8 cu 10 puncte, iar UTA II pe 14, cu doar 3 puncte. În runda următoare Sebişul primeşte vizita celor din Galda, Cermeiul joacă la Ripensia, iar UTA II înfruntă la Şiria pe Giarmata.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite