Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Rundă cu ghinion pentru Sebiş şi UTA II

C4: Rundă cu ghinion pentru Sebiş şi UTA II
Comentează 0

Unirea Alba Iulia - UTA II 1-0

„Satelitul” UTA-ei a înfruntat ieri o echipă la fel de tânără, şie vident speranţele într-un rezultat bun erau mari. În prima repriză Ghergar a semnat o ocazie mare pentru alb-roşii, în timp ce portarul Mara a avut 2 intervenţii importante. Nu a mai putut face nimic însă în minutul 43, când David a deschis scorul. În partea secundă junii UTA-ei s-au întrecut în ratări, prin Ghergar, Mandache, Ignea sau Lazăr. În al doilea minut de prelungire. Tarcea a executat o lovitură liberă, Copaci s-a înălțat în careu peste Suciu, a marcat cu capul la colțul lung, dar arbitrii au decis offside și au anulat golul. Final trist cu UTA rămasă la 3 puncte în clasament.

UTA II: S. Mara – Iova,  Lazăr, Wild, Copaci – Dobrean (55 Tarcea), Coadă (65 Ghiunghiuș) – Vasile (55 Mandache), Ghergar, Ungurianu – Ignea.
...............................................................

Millenium Giarmata - Naţional Sebiş 2-1

Liderul din C4 s-a jucat cu focul, a se citi cu ocaziile, şi s-a trezit la finalul unei deplasări ce părea facilă cu mâna goală. Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Codrea. Apoi Mihuţa, Avramescu şi Ion au trecut pe lângă egalare în prima repriză. Săulescu loveşte transversala, Susan şi Mihuţa nu găsesc cadrul porţii gazdelor. Şi totuşi în minutul 77 Mihuţa galează dintr-o lovitură liberă de la 24 de metri. Nu avea să fie rezultatul final, pentru că în prelungiri Stupu face un fault inutil la Călin în marginea careului. Trifu executa penalty-ul și înscrie pentru un 2-1 neaşteptat.

Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Basic (Suciu), Siminic – Cârstoiu (Fuchs), Avramescu (Susan) – Săulescu (Roman), Mihuța, Iuga – M. Ion.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite