Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Săptămână neagră: Naţional Sebiş - Unirea Alba Iulia 0-1

Săptămână neagră: Naţional Sebiş - Unirea Alba Iulia 0-1
Comentează 0

După o serie excelentă în campionat, Naţional Sebiş a stricat totul în doar 7 zile. După eşecul din Cupa României, bancarii au cedat şi în C4, la primul insucces în caampionat. Ronsenblum, Cârstoiu şi Susan au ratat primele ocazii ale gazdelor, după care oaspeţii au echilibrat disputa, au început să conteze tot mai mult. Plus că la 10 minute după pauză Rosenblum este eliminat. Şi după ce Roman ratează din 10 metri, Unirea deschide scorul în minutul 84, prin Morar. Cârstoiu mai are o şansă, dar finalul găseşte trupa din Alba Iulia cu toate cle 3 puncte în tolbă.

„Am jucat trei meciuri în 6 zile, deci un meci la două zile. Nu e ușor pentru echipele mari din lumea asta să facă lucru acesta, darmite pentru noi și, totuși, nu vreau să dau vina pe oboseală. Îi felicit pe băieți petru atitudinea bună, e greu să ai calmul și prospețimea necesară să desfaci o asemenea echipă care se apără aglomerat la 30 de metri de propria poartă. Practic, ieșirile lor pe contraatac au pornit doar prin mingi lungi, dar până la urmă ăsta e fotbalul. Trebuie să strângem rândurile. La bine toată lumea ne perie, trebuie să fim o familie și la greu, să ridicăm capul și să mergem mai departe. Cum nu am câștigat nimic după cinci victorii consecutive, nici după o primă înfrângere nu am pierdut nimic”, a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.

Național Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Suciu, Siminic – Mihuța (Roman), Cârstoiu – Săulescu (Ciocan), Iuga, Susan – Ion. 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite