Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Arădencele cu atmosferă diferită după etapa a 20-a: DECLARAŢII

C4: Arădencele cu atmosferă diferită după etapa a 20-a: DECLARAŢII
Comentează 0

C4 a programat etapă în Vinerea Mare. Dacă Naţional Sebiş a reuşit să lege al 3-lea succes consecutiv, cuc are a revenit lider în clasament, UTA II şi Cermei au cedat la limită deplasările de la Reşiţa respectiv Lugoj. Iată câteva declaraţii din cele 3 tabere, conform sportarad.ro:
.............................................................
„Ne bucurăm că am câștigat și legăm victoriile. Dedicăm acest ultim succes și locul 1 în clasament domnului primar, Gheorghe Feieș, care are încredere în noi și ne susține. Sperăm că le-am făcut sebișenilor, dar și dânsului Sărbători fericite. Ne-a crescut moralul cu aceste ultime victorii, derby-ul de săptămna viitoare vine într-un moment bun pentru noi. Mergem la Galda să câștigăm, am făcut deja destui pași greșiți, nu ne mai permitem și alții dacă vrem să promovăm. Urmăritoarele noastre câștigă și ele și lupta este foarte strânsă. Dar, eu pariez pe noi. Avem o echipă unită, ne încurajăm în vestiar, tragem unul pentru altul”, a spus mijocașul de 19 ani al Sebilului, Angelo Iuga la finalul disputei cu Becicherec.
.............................................................

„Deși am pierdut, băieții au jucat foarte bine și sunt foarte mulțumit. Dacă ar fi să reproșez ceva, ar fi lipsa de curaj din prima parte. Dacă aveam mai mult curaj, poate reușeam să speculăm mai bine. Per ansamblu, am făcut un joc bun, cu multe momente foarte bune. Am terminat meciul în atac, cu trei ocazii mari. În ultimele 20 de minute am pus presiune pe adversar și a mai fost și un penalty neacordat asupra lui Toma” a declarat Dan Oprescu unul din antrenorii UTA-ei II.
.................................................................

„Nu meritam să pierdem la cum am jucat, echitabil era un rezultat de egalitate. Din păcate, am luat din nou un gol pe o greșeală colectivă, după care am alergat după egalare. Din păcate, ocaziile pe care ni le-am creat le-am ratat. Prin forța grupului vom ieși cumva din această criză. Nici noi nu știm unde e exact problema, de ce nu vin rezultatele, dar trebuie să rămânem o familie și să muncim și mai mult. Noi am dus clubul în această situație mai dificilă, tot noi trebuie să-l scoatem. Trebuie să facem tot posibilul să îndeplinim obiectivul fixat pentru acest an și eu cred și sper că nu vom retrograda. Chiar dacă urmează meciuri foarte grele pentru noi, trebuie să facem puncte”, consideră Abdoulaye Diarra, mijlocașul ivorian al Cermeiului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite