Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Sebişul îşi revine, Cermeiul e la pământ, UTA II - rezultat previzibil. DECLARAŢII:

C4: Sebişul îşi revine, Cermeiul e la pământ, UTA II - rezultat previzibil. DECLARAŢII:
Comentează 0

Runda din week-end din C4 a adus o descătuşare din partea Sebişului. Un sec 4-0 cu Cermei, şi Naţionalul ia o gură de oxigen. Cât despre Gloria, aici lucrurile sunt tot mai tulburi. Cealaltă reprezentantă a Aradului în eşalonul 3, UTA II s-a întorsc cu mâna goală de la Lugoj, 0-2, în faţa unui adversar totuşi mai bun.  Iată declaraţii venite din cele 3 tabere arădene la finalul meciurilor, cu menţiunea că, conform sportarad.ro, antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru și colaboratorii săi de pe banca tehnică au decis să nu mai vorbească în presă până la finalul campionatului.

..........................................................
"Conta mai puțin faptul că jucăm sau nu bine, trebuia să trecem peste momentul greu după insuccesele din ultimele etape cu o victorie azi. Sigur, la cum nu s-a jucat în prima parte, nu mă așteptam să fie acest scor la final, dar echipa a dovedit caracter. Aveam nevoie de această descătușare", a spus atacantul Sebişului, Flavius Tulcan, marcator a 2 goluri în partida cu Cermei.
...........................................................
„Sunt dezamăgit și supărat după acest joc slab. În prima repriză, am fost destul de exacți în apărare, am avut câteva incursiuni în atac și nimic nu anticipa ceea ce urma să se întâmple. Nu-mi explic căderea din repriza a doua și faptul că unii jucători nu s-au ridicat la nivelul partidei. Este un rezultat dezastruos, ce trebuie serios analizat”, a spus Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului.
...........................................................
„Am întâlnit cea mai bună echipă din retur. Trebuie să recunoaștem că au fost mai buni și, totuși, echilibrul l-a rupt Bozian cu o execuție extraordinară din lovitură liberă. În opinia mea, aceast fotbalist ar putea fi chiar la UTA. Pe de altă parte, noi am fost cu gândul și la meciul de Cupa României de la Cluj, am și făcut echipa și schimbările în funcție de acesta. Nu ne doream să avem accidentări sau suspendări pentru partida de miercuri, ce în acest moment e prioritatea noastră numărul unu”, a menționat Dan Oprescu, antrenor al UTA-ei II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.
..........................................................

CLASAMENT C4
1 Galda 35 p
2 Sebiş 34
3 Reşiţa 32
4 Deva 31
5 Ripensia 30
6 Lugoj 30
7 Poli 24
8 Ighiu 21
9 Cermei 21
10 Pandurii 19
11 Alba Iulia 19
12 Giarmata 17
13 Becicherec 17
14 UTA II 16

Etapa viitoare (7-8 aprilie): Becicherec – Pandurii II, Unirea Alba Iulia – Național Sebiș, Deva – Lugoj, Reșița – Giarmata, Galda – Poli II, Cermei – Ighiu, UTA II – Ripensia. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite