Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La debut de retur în C4, unii arădeni fericiţi, alţii nemulţumiţi

La debut de retur în C4, unii arădeni fericiţi, alţii nemulţumiţi
Comentează 0

A început şi caravana ligii a 3-a. În C4 liderul Naţional Sebiş şi-a respectat stautul, învingând Rpiensia după un joc spectaculos cu 4-3. UTA 2 a fost mai bună decât Poli 2, tinerii alb-roşii impunându-se pe Bega cu 2-0. Asta în timp ce, deşi a avut şanse imense la Becicherec, Gloria Cermei a pierdut disputa cu 1-0. Iată ce au spus antrenorii celor 3 echipe arădene după jocuri:

„Am obținut o victorie frumoasă, muncită. Cu toate că scorul a fost strâns pe final, 4-3, nu le-am dat nicio șansă după începutul ezitant. Îi felicit pe băieți, este meritul lor, au avut o atitudine corespunzătoare pe care ne-o dorim la toate partidele. Ne bucurăm că am început în această manieră campionatul, a fost doar prima etapă. E bine că am rămas pe primul loc, dar toate partidele contează, încă nu am realizat nimic”, a afirmat Călin Cojocaru, team-managerul Naționalului din Sebiş.

„Toată echipa merită felicitată în urma jocului și a efrotului depus. Am făcut un pressing ridicat, am recuperat multe mingi în jumătatea lor, iar dacă terenul era mai bun poate am fi construit și mai multe ocazii. Din păcate, încă suntem pe ultimul loc, dar sunt convins că jucând ca azi îl vom ceda rapid. Totuși, nu trebuie uitat că treaba noastră este să propunem jucători pentru prima echipă și mai puțin ne interesează punctele și clasamentul. Deocamdată, am observant că stăm mai bine și în jocul colectiv și în cel individual față de tur”, a spus Cristi Păcurar, antrenorul UTA-ei II, alături de Dan Oprescu, Vasile Sin și Adi Ungur. 


„Nu pot să știu dacă a fost sau nu offside, căci poziția în care mă aflam nu mă avantaja. Nu mă pronunț, ne-am oprit, au dat golul, degeaba jucătorii mei au fost nervoși. Trebuia ca nervii lor să producă un măcar un gol egalizator, dar nu s-a întâmplat asta. Am dat peste o echipă de viitor, o echipă frumoasă, cu un portar în mare formă, destul de bun. S-ar putea să ne fi luat de sus adversarul, am jucat catastrofal, iar gazdele merită felicitate că au profitat de asta. Rezultatul e rușinos, nu trebuia să ajungem să ne plângem de un offside. Trebuie să ne trezim, să ne revenim rapid, căci ne așteaptă un meci greu cu Galda, pe care vrem să-l câștigăm neapărat”, a spus Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite