Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Penultima rundă a adus bucurii dar şi dezamăgiri printre arădeni. DECLARAŢII:

C4: Penultima rundă a adus bucurii dar şi dezamăgiri printre arădeni. DECLARAŢII:
Comentează 0

Runda din acest week-end din C4, penultima a sezonului, a adus atât satisfacţii în rândul reprezentantelor Aradului cât şi dezamăgiri. La primul capitol trecem punctul de aur al Cermeiului la Giarmata (1-1) ce reprezintă salvarea de la retrogradare, dar şi victoria de moral al UTAei II la Becicherec, tinerii fotbalişti arădeni scăpând astfel d eultimul loc al clasamentului. La polul opus Naţional Sebiş, eşec cu Ighiu, şi ratarea promovării. Iată declaraţii din cele 3 tabere arădene la finalul rundei:
...........................................................
„Au fost ocazii mari la 0-0, dar, din păcate, nu s-a marcat, în timp ce adversarii au fost mai pragmatici. Degeaba am fost concentrați și determinați înainte de meci, dacă nu am avut șansă. Acum, după meci suntem dezamăgiți și supărați. Am fost foarte aproape de o mare performanță, dar trebuie să jucăm până la capăt. Suntem profesioniști, ne pregătim să câștigăm la Lugoj și apoi vom vedea”, a spus fotbalistul Sebişului, Cristian Kilin, pentru sportarad.ro
......................................................... 

„Ar fi fost nedrept să pierdem al doilea joc consecutiv evoluând bine. Și, spre deosebire de Deva, când am luat gol în prelungiri, acum am fost noi cei care am marcat. Rezultatul pozitiv ne dă o satisfacție și mai mare în ziua în care – practic – ne-am îndeplinit și matematic obiectivul, deși, personal, nu am avut dubii niciodată că se va întâmpla asta. Noi ne amintim foarte bine că am avut parte de destule evenimente neplăcute în acest campionat, legate de accidentări sau plecarea bruscă a unor jucători de la echipă, dar familia Cermei a mers mereu mai departe cu bune și rele. Nu ne rămâne decât să câștigăm ultimul meci din acest sezon, să le facem o ultimă bucurie sămădăilor noștri și să urcăm pe un loc 8 sau 9 mai aproape de potențialul nostru. Reprezentăm o comună de 2500 de oameni, condusă de un primar pasionat și nu cred că am făcut-o de râs, dimpotrivă””, a spus Petre Bulza, președintele Cermeiului.
..........................................................

„Dincolo de rezultat, care și așa nu ne ajută, mă bucură jocul bun al băieților. Chiar dacă ne-au lipsit din nou juniorii angrenați în semifinala cu Dinamo, băieții au băgat la cap ceea ce le-am zis și anume că, atâta timp cât sunt la UTA, au calități, doar că trebuie să aibă încredere în ei. Am jucat dezinvolt în fața unei echipe de asemenea tinere, dar nu mai tinere ca a noastră”, a precizat Dan Oprescu, antrenorul UTA-ei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite