Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Barna, cu mandatul pe masă! Mai mulți lideri USR i-au cerut DEMISIA

Eșecul de la alegerile prezidențiale zdruncină USR. Mai mulți lideri ai USR i-au cerut demisia lui Dan Barna din fruntea formațiunii, într-o ședință informala care a avut loc luni seara.

Barna, cu mandatul pe masă! Mai mulți lideri USR i-au cerut DEMISIA
Comentează 1

Surse citate de Realitatea Plus susțin că liderii USR i-au reproșat lui Dan Barna strategia adoptată în campanie, mai ales în zona de comunicare. În PLUS sunt voci care cer fuziunea celor două partide din alianță și ar vrea să modifice anumite prevederi din protocol.

După mai multe discuții și analize, Dan Barna le-a dat asigurări celor din USR că-și va pune mandatul pe masă și va solicita un vot de încredere din partea membrilor de partid, cel mai probabil prin intermediul unui vot electronic, metoda preferată de USR pentru a-i consulta pe cei din partid.

Declarația lui Barna din interiorul partidului vine după ce, luni, acesta a anunțat că nu intenționează să-și dea demisia de la conducerea formațiunii.

„În acest moment, categoric nu. Îmi asum responsabilitate pentur rezultat, dar nu sunt un lider care renunță când dă de greu. Voi avea o discuție cu colegii în seara aceasta”, a declarat Dan Barna, într-o conferință de presă.

Liderul USR a spus doar că urmează o analiză serioasă în partid, după ce nu a reușit să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite