Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gabriel Liiceanu demisionează din GDS și lansează un atac DEVASTATOR la adresa senatorului USR Vlad Alexandrescu

Gabriel Liiceanu a anunțat că a demisionat din Grupul pentru Dialog Social. Într-o scrisoare deschisă transmisă marți noapte membrilor grupului, Liiceanu enumeră motivele pentru care a luat această decizie și lansează un atac dur la adresa senatorului USR Vlad Alexandrescu, despre care spune că va duce la destrămarea Grupului, scrie flux24.ro.

Gabriel Liiceanu demisionează din GDS și lansează un atac DEVASTATOR la adresa senatorului USR Vlad Alexandrescu
Comentează 0

Informația privind demisia lui Gabriel Liiceanu a fost anunțată pentru prima dată de Liviu Antonesei, pe blogul personal, iar scrisoarea adresată membrilor Grupului pentru Dialog Social a fost publicată de G4 Media.

Flux24.ro mai infomează că în scrisoarea cu pricina, Liiceanu îl numește pe Alexandrescu, fost ministru al Culturii în Guvernul Cioloș, „un Dinu Păturică al vremilor noastre” sau „Neo-Păturică” și vorbește despre membrii ai GDS care „își aduceau în Grup iubite, neveste, fii, nepoți, prieteni irelevanți sau persoane de care depindea un contract prelungit dincolo de vârsta pensionării”.

„În clipa de față avem în Grup chiar o întreagă familie, familia Vianu-Alexandrescu: tatăl, Ionel Vianu (demisionat în urmă cu un an pentru că punctul lui de vedere nu a întrunit acordul unanim într-o mică dezbatere online), fiul (Ștefan), nepotul (Vlad) – cei doi, așadar, sunt veri primari – și soția nepotului (Raluca).

N-ar fi nimic dacă, prin jocul fericit al hazardului, am avea de-a face cu un clan hăruit integral cu vocație civică. Din păcate lucrurile stau exact pe dos: cu excepția lui Ionel Vianu, ceilalți membri ai clanului nu acoperă «criteriile Pleșu», răstălmăcite și contestate vehement la ultima noastră întâlnire de Vlad Alexandrescu, devenit faimos în ultimele săptămâni printre noi pentru că, podidit de admirație de sine și otrăvit de bietul său eu, s-a autointitulat «membru marcant al opoziției». […] Despre membrul-marcant-Vlad-Alexandrescu s-ar putea scrie un eseu. Sau un roman despre un Dinu Păturică al vremilor noastre. (Vă mai amintiți cum îl introduce Filimon în scenă? «… avea un nas cam ridicat în sus, ce-i indica ambiția și mândria grosolană».) Ceva îmi spune, pornind de la felul în care se poartă (pus pe harțag, zâzanii și obrăznicii), că de la el se va trage destrămarea Grupului. El, și complezența iresponsabilă a câtorva dintre noi, întrețin aprins focul dihoniei”, afirmă Liiceanu.

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://www.flux24.ro/scandal-cu-gabriel-liiceanu-in-gds-un-senator-usr-acuzat-iubite-neveste-fii-nepoti-prieteni-irelevanti-sau-persoane-de-care-depindea-un-contract-prelungit-dincolo-de-varsta-pensionarii/

și aici: https://www.flux24.ro/omul-lui-ciolos-care-a-facut-praf-gds-liiceanu-vorbeste-acum-de-bordelul-de-pe-calea-victoriei-iubite-neveste-fii-nepoti-prieteni-irelevanti/

Foto: hotnews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite