Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autorităţile locale de la Hășmaș, printre cele mai destoinice din județ

Că autorităţile locale de la Hăşmaş sunt printre cele mai destoinice din judeţ nu o spunem doar noi, ci faptele vorbesc de la sine la Hășmaș, unde an după an sunt implementate o sumedenie de proiecte. Numai anul trecut, administrația locală, cu sprijin de la Consiliul Județean, dar și cu fonduri guvernamentale sau bani europeni, a reușit asfaltarea tuturor străzilor secundare din localitatea Hășmaș, a fost construită o capelă mortuară și a fost început un proiect de reabilitare, modernizare și dotare cu mobilier a grădinței și școlii. De asemenea, în localitatea Botfei, care aparține tot de comuna Hășmaș, a fost construit un pod nou, chiar la intrarea în sat, iar grădinița și căminul cultural au fost reabilitate, modernizate și dotate cu mobilier nou.

Autorităţile locale de la Hășmaș, printre cele mai destoinice din județ
Comentează 0

„Administrația din Hășmaș este un model că se pot face lucruri multe pentru cetățeni. Îl felicit pe domnul primar și pe colegii săi pentru hărnicia de care dau dovadă și îi asigur că vom sprijini în continuare proiectele comunei, la fel ca și pe cele alte tuturor comunelor din Arad”, spune președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

De asemenea, 2022 este un an cel puțin la fel de important pentru comuna Hășmaș și satele aparținătoare, cu destul de multe proiecte interesante.

„În acest an ne-am propus, ca de obicei, o sumedenie de proiecte și trag nădejde că, cu ajutorul lui Dumnezeu, le vom duce la bun sfârșit pe toate. Așadar, în acest an vom amenaja drumul de acces, parcări și o plaformă betonată la capela mortuară din Hășmaș și vom rezolva și racordarea la utilități (apă și energie electrică). Totodată, avem un proiect important de extindere a alimentării cu apă în satele Agrișu Mic, Botfei, Urvișu de Beliu și Clit, respectiv asigurarea sursei de apă potabilă pentru Hășmaș și Comănești. Tot în acest an vom face mai multe poduri, podețe și punți pietonale la Hășmaș și vrem să reabilităm, modernizăm și dotăm școala veche din Botfei. Tot în aceste două localități, Hășmaș și Botfei, avem un proiect pentru câte o stație de reîncăcare a mașinilor electrice. Și, nu în ultimul rând, avem un proiect de reabilitare, modernizare și dotare cu mobilier a căminului cultural din Urvișu de Beliu. Sunt încrezător că vom duce la bun sfârșit aceste proiecte și țin să mulțumesc consiliului județean și domnului președinte pentru sprijinul pe care ni-l acordă de fiecare dată”, a declarat Cornel Popa, primarul comunei Hășmaș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite