Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Consiliul Județean Arad, printre cele mai eficiente din țară: 21 de proiecte europene în valoare de 120 de milioane de euro

Consiliul Județean Arad este printre cele mai bune în România la atragerea de fonduri europene! Proiecte în valoare de aproximativ 120 de milioane de euro au fost depuse în ultimii patru ani de Consiliul Județean, în domeniul drumurilor județene, a sănătății publice și a profesionalizării administrației.

Consiliul Județean Arad, printre cele mai eficiente din țară: 21 de proiecte europene în valoare de 120 de milioane de euro
Comentează 0

„Un post național de televiziune, Digi 24, realiza zilele trecute un reportaj despre proiectele europene ale Consiliilor Județene. Aradul este printre primele la nivel național! Foarte puțini credeau, acum patru ani, că vom munci astăzi la peste 450 km de drumuri județene, că vom avea două spitale noi în lucru, că avem proiecte pentru alte spitale și că vom putea schimba în bine, atât de rapid, domenii sensibile ca drumurile județene sau sistemul de sănătate. Avem o echipă bună, cu care am gândit deja proiectele pe următorii patru ani și pe unele deja le-am și depus. Construim împreună cu arădenii un județ puternic și atractiv. Le mulțumesc tuturor celor care ne sunt parteneri în aceste proiecte!” – a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Consiliul Județean Arad publică lista proiectele de finanțare depuse, cu mențiunea că unele dintre acestea au fost deja finalizate, altele sunt în lucru iar altele urmează să intre în lucru după realizarea procedurilor legale de desemnare a constructorilor.

CLICK PENTRU DOCUMENT

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite