Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociaţia INTEGRA Arad - Şanse egale pentru toţi

La Sala Polivalentă, Echipa INTEGRA a organizat a doua ediție a concursului sportiv pentru persoane cu dizabilități mentale, în cadrul proiectului "Șanse egale pentru toți", finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad și sprijinit de Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad. 

Asociaţia INTEGRA Arad - Şanse egale pentru toţi
Comentează 0

 Cele 7 delegații de la Fundația RCE Speranța Copiilor, Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Liceul Special Sfânta Maria, DDAC, DGASPC, Fundația de Abilitare Speranța Timișoara și Asociația Integr Arad au înscris în concurs 100 de sportivi. 

"Ne-au onorat cu prezența echipa Fundației de Abilitare Speranța din Timișoara, cei ne-au dat o lecție despre importanța implicării părinților. Am mai primit o lecție de la voluntarii care s-au implicat activ în toată desfășurarea evenimentului. Impresionant a fost valul de aprecieri și încurajări din partea publicului (preșcolari, elevi, liceeni și studenți) către sportivi, dar și dedicația tinerilor care au acompaniat sportivii pe toată durata concursului.

Sportivii au concurat la alergare, aruncarea la țintă și badminton. Determinarea și străduința lor au cucerit medalii și diplome, dar și inimi. Alături de ei au fost baschetbalistele de la ICIM Arad, campioanele care nu s-au sfiit să dea drumul sentimentelor, să admire și să felicite sportivii speciali. 
Pe scurt, azi am creat momente de Bucurie, Răsplată, Recunoaștere, Iubire, pe care doar cei care participă la acest gen de manifestări le înțeleg. 

Le mulțumim din tot sufletul pentru ajutor: Asociației Cetatea Voluntarilor, profesorului Gabriel Iazbinscky si Asociației Mobilizeaza-te!, profesioniștilor din echipa de arbitri, minunatilor voluntari, baschetbalistelor de la ICIM, tuturor celor prezenți. 

Știm că dacă măcar pentru un om am făcut ceva bun, scopul a fost atins. Azi împreună am bucurat 100 de suflete.
Deja visăm la următoarea ediție", spune Camelia Oprea, președinte la INTEGRA Asociația persoanelor cu dizabilități mentale ARAD.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite