Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiect caritabil "PREŢUIM ARTA, PREŢUIM VIITORUL"

Proiect caritabil
Comentează 0

Ca de obicei, artiştii sunt plini de surprize zi de zi, fapt pentru care miercuri, 20 aprilie, au susţinut proiectul caritabil " PREŢUIM ARTA , PREŢUIM VIITORUL ". Evenimentul a fost cuprins dintr-o licitaţie a lucrărilor elevilor Liceului de Arte, fondurile strânse fiind donate Asociaţiei INTEGRA ; pe lângă licitaţie, cei de la Integra au făcut un adevărat show pentru artişti, un musical organizat de Dorobanţu Sorin. Elevii fiind uimiţi şi foarte încântaţi de spectacol, i-au răsplătit pe " actori " cu acţiuni de facepainting, oferite chiar de către ei, la rândul lor membrii Asociaţiei Integra au rămaşi cu gura căscată de talentul artiştilor.

"Am avut conceptul acestui proiect caritabil de luni de zile, împreună cu fetele din Consiliul Şcolar al Elevilor, formând un parteneriat cu Asociaţia Integra, Asociaţia Zury şi Asociaţia Centrul Judeţean de Voluntariat, fără de care nu am fi reuşit să organizăm un eveniment atât de mare şi reuşit, fiindcă nu e uşor ca nişte puştoaice de 15-16 ani să organizeze singure ... o LICITAŢIE ! Suntem împlinite că am reuşit să ducem acest proiect la bun sfârşit şi pentru că am adus zâmbete sincere pe chipurile acestor fiinţe diferite şi dragi!"

Cum îi încurajezi pe ceilalţi elevi? "Nu e dificil, e doar o chestiune de timp şi de viziune asupra viitorului fiecăruia. Doresc să le transmit mult succes, să nu uite de ambiţia & curajul cu care s-au născut, să lupte atât pentru viitorul lor, cât şi pentru fericirea unor persoane care întradevăr merită, mai presus de atât să nu uite că în fiecare dintre noi se află un artist pe care îl descoperim mai devreme sau mai târziu. " , a declarat Trandafir Cătălina, preşedintele Consiliului Şcolar al Eelevilor de la Liceul de Arte " Sabin Drăgoi".

C. P.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite