Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Artă în dar pentru cei cărora viața le-a zâmbit altfel, prietenii de la Asociația Nevăzătorilor din România, filiala Arad

 Artă în dar pentru cei cărora viața le-a zâmbit altfel, prietenii de la Asociația Nevăzătorilor din România, filiala Arad
Comentează 0

Atunci când suntem veseli sau suntem triști, Arta este locul spre care ne îndreptăm pașii și sufletele pentru a respira adânc și a redescoperi ceea ce suntem, dar uităm de multe ori, parte din Divin. Este plăcut să primești daruri, însă este mult mai frumos să înveți a dărui. Haideți așadar să fim, aici și acum, artă în dar, pentru cei cărora viața le-a zâmbit altfel, prietenii de la Asociația Nevăzătorilor din România, filiala Arad.

Vom avea alături de noi artiști din patru ramuri ale artei iar evenimentul este organizat de Grupul Cultural ,,Arta-visul îngerilor”. Cu acest prilej facem posibilă întalnirea cu artiști consacrați sau la început de drum, dar, fie că vorbim despre muzică, pictură, literatură sau teatru, cei care vor veni cu sufletul în fața dumneavoastră pentru a dărui emoție, cu toții dorim același lucru: Să fie Artă! Artă în dar!

Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături marți 6 iunie la Școala Populară de Arte (Teatrul de Vară), strada Gheorghe Barițiu numarul 16, începând cu ora 17:00!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite