Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul și alte zece localități lăsate fără apă din cauza unei avarii / UPDATE: S-a reluat furnizarea apei

O avarie care a avut loc astăzi a lăsat întreg municipiul Arad și alte zece localități din apropiere fără apă. Situația a provocat multe nemulțumiri în rândul consumatorilor, mai ales din cauză că nimeni nu mai răspunde la Dispecerat, deși arădenii sună într-una, pentru a afla ceea ce s-a întâmplat.

Aradul și alte zece localități lăsate fără apă din cauza unei avarii / UPDATE: S-a reluat furnizarea apei
Comentează 0

Update 1 S-a reluat furnizarea apei

Compania de Apă Arad anunță că s-a reluat furnizarea apei potabile. Avaria la magistrala cu diametrul de 1200 mm a fost localizată şi s-a reluat furnizarea de pe o altă conductă. „În acest moment, atât Municipiul Arad cât și localitățile învecinate sunt alimentate cu apă potabilă. Compania de Apă Arad cere scuze încă o dată abonaților pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei de Apă. 


Abonații sunt însă informați prin intermediul unui comunicat de presă de existența avariei, unde sunt menționate și localitățile afectate.  „Compania de Apă Arad anunță că se intervine pentru localizarea unei avarii la  magistrala cu diametrul de 1200 mm. În acest moment nu este alimentat cu apă municipiul Arad și nici localitățile învecinate: Horia, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Zădăreni, Bodrog, Călugăreni, Șofronea, Sânpaul, Sâmbăteni.  Echipele Companiei de Apă sunt în teren pentru remedierea situației și se estimează că peste două ore se va relua furnizarea apei potabile. Compania de Apa Arad cere scuze abonaților pentru disconfortul creat”, se arată în comunicat. 

Probabil ar fi fost și mai bine dacă angajații Companiei de Apă care nu au plecat pe teren pentru a remedia avaria ar răspunde și la telefoanele date de cei care le plătesc salariile.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite