Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul mai are două reprezentante în Cupa României. DECLARAŢII:

Aradul mai are două reprezentante în Cupa României. DECLARAŢII:
Comentează 0

Ieri au avut loc meciurile din turul IV al Cupei României. Aradul a mai rămas cu 2 echipe în competiţie. UTA a suferit enorm la Lugoj, marcând golul victoriei în prelungiri, când avea 2 oameni în plus. Cealaltă reprezentantă a Aradului în Liga a II-a, Şoimii Pâncota, a deschis scorul al ineu, dar gazdele au întors rezultatul , ajungând în turul V. Iată ce au declarat după meciurile amintite antrenorii echipelor arădene:

CSM Lugoj - Vulturii Lugoj 1-2

"Am dominat jocul cap-coadă, adversarii marcând dintr-un contraatac, Puteam încheia jocul mai devreme. Dar şi minutul 90 face parte din jocul de fotbal. E o victorie de moral în perspectiva jocului de campionat din week-end, când întâlnim o echipă grea ce are în componenţă jucători ce au evoluat în Liga I. În Cupă, dacă e posibil, vrem să aduce o formaţie de primă ligă", a spus antrenorul alb-roşilor, Roland Nagy.

.....................................................

CS Ineu - Şoimii Pâncota 2-1

„Mă bucur că parcă începem să avem și acea prospețime necesară în meciurile oficiale, pentru că aceasta îți permite să stai bine în teren și să profiți de orice slăbiciune a adversarului. Asta am făcut noi. E important pentru imagine să aducem o echipă de Liga 1, să sperăm că vom și putea. Că va fi să jucăm cu UTA sau cu o altă formație, miza va fi aceeași. Mie, dar și băieților și conducerii ne place să câștigăm. Înfrângerea nu e o opțiune într-un meci oficial, că e Cupă sau campionat”, a spus antrenorul Ineului, Cristian Sculici.


„În prima repriză adversarul nu a contat, nici nu a ajuns la noi la poartă, ne-am cam jucat cu ei. Însă e mare un semn de întrebare ceea ce întâmplat după pauză. E un mare motiv îngrijorare înaintea meciului de sâmbătă, iar eu ca anrenor trebuie să-mi dau exact seama ce s-a întâmplat. Dar, repet, s-ar putea să-i nu-i fi interesat prea mult fotbalul azi, sau echipa trece printr-o perioadă de oboseală acută", a spus Ionuţ Popa, principalul Pâncotei

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite