Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AMICALE: UTA - dificil, Ineu - oboseală, Pâncota - echilibru cu Sebiş

AMICALE: UTA - dificil, Ineu - oboseală, Pâncota - echilibru cu Sebiş
Comentează 0

UTA - FC Carabsebeș 4-3 

Meci spectaculos în care alb-roşii au alergat mult după egalare, şi în care au obşinut victoria câd mai erau 5 minute de joc. Stoica a deschis scoul pentru oaspeţi, după care Botiş a egalat în minutul 15. La pauză alb-roşii erau în avantaj, după reuşita lui Manea. După pauză Roman a egalat din penalty, acelaşi jucător adcând gugulanii în avantaj în minutul 75. UTA a ripostat prin Jorza, după care în final tot tânprul jucător al UTA-ei a stabilit scorul final.

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Burlă – Strătilă, Sorian, Chindriș, Hlistei – Petre, Szekely.
Pe bancă: Anca – Man, Vlad, Lazăr, Costin, Rus, Jorza, Tănase, Filaret, Curtuiuș, Dobrean, Gligor.

..........................................

CS Ineu – CS Oșorhei 1-3

După succesul din Cupă, 6-4 cu Naţional Sebiş, venit după 120 de minute, zărăndanii nu au rezistat fizic îîn amicalul cu Oşorhei. Filimon a egalat pentru alb-albaştri în minutul 58, dar finalul a foat al oaspeţilor, care s-au desprins în ultimele 15 minute de joc. 

Ineu: Bujor (50 Șubaș) – Popovici (78 Deloreanu), Ciobanu (60 Bun), Wild (46 Tudoroiu), Hulbăr (78 Talpaș) – Tomuț (62 Chirilă), Bier (46 Clej) – Huțanu (50 Ciocan), Stănaia (46 Crișan), Filimon (62 Șulumberchean) – Ciubotă (46 Mașniță)

..........................................

Șoimii Pîncota - Național Sebiș 1-0

Echilibru şi meci frumos, ieri în Podgorie. Ousmane se dovedeşte a fi o utilă achiziţie pentru Pâncota, el fiind actorul primelor faze periculoase ale disputei. Bîtea a marcat unicul gol al jocului, stabilind rezultatul pauzei. În repriza secundă bancarii au fost mai perciculoşi, după care finalul a fost fără faze serioase de poartă. Un rezultat de moral, după un joc de calitate, cu două echipe care promit în viitorul sezon. 

Pîncota: Sălăjan – Doda, Pascariu, Rusu, Siminic – Issa, Fuchs – Leucuța, Cuedan, Oprea – Ousmane.

Sebiș: Szekely – Toader, Oiță, Neacșu, Cherecheș – Avramescu, Stupu – Mihuța, Rus, Susanu – Velici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite