Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Debut diferit stagional pentru UTA și Pâncota în liga secundă. DECLARAȚII:

Debut diferit stagional pentru UTA și Pâncota în liga secundă. DECLARAȚII:
Comentează 1

UTA și Șoimii Pâncota au debutat în noul sezon al ligii secunde. Dacă trupa din Podgorie și-a trecut deja în cont un prim succes, 3-2 cu Tărlungeni, alb roșii au cedat în disputa cu Gaz Metan Mediaș, 1-2. Iată ce au declarat antrenorii celor 2 echipe arădene după primul meci stagional:

„Suntem nemulțumiți pentru punctele pierdute și de rezultatul obținut la debutul nostru. Împotriva unei echipe, cu așa nume în lot și pretenții trebuia să fim mult mai pragmatici. Trebuia să înscriem dintr-o jumătate de ocazie pentru a scoate un rezultat bun. Consider că am controlat jocul în multe momente împotriva unui adversar bun, cu jucători inteligenți. Trebuie să continuăm să muncim și cu o asemenea atitudine să mergem pe acest drum pentru că vom crește ca și echipa și vor veni și punctele. Știam că ne va fi greu la debut, dar suntem în formare într-o competiție grea, cu jucători care pot oricând să facă diferența”, a spus antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

..................................

„Ambele echipe au jucat deschis, s-a ajuns rapid la cele două porți, iar scorul putea fi oricât după numărul de ocazii create. Sunt corect și recunosc că după numărul de ocazii clare create, Tărlungeniul poate ar fi meritat victoria, dar o merităm și noi la fel de mult. Am fost echipa ceva mai proaspătă în partea a doua, dar asta și pentru că adversarul a contat la un moment dat pe 7-8 jucători de peste 30 de ani. Pe lângă rezultat, mă mulțumește și faptul că am fost o cu totul altă echipă față de cea de la Ineu. Jucătorii au avut o cu totul altă atitudine, o viteză în plus, o surpriză plăcută pentru toată lumea în această primă etapă a sezonului. E prima victorie în deplasare, într-un meci de Liga a 2-a, din istoria Șoimilor Pîncota”, a spus antrenorul Pâncotei, Ionuț Popa.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite