Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul e din nou prezent în fotbalul feminin românesc

Aradul  e din nou prezent în fotbalul feminin românesc
Comentează 0

Deocamdată doar în eșalonul al treilea , dar dacă vor fi valorificate numeroasele surse pe care le oferă  liceele și alte locuri de muncă din orașul nostru , proiectul lui Pavel Piroș  se poate concretiza la cei mai înalți parametri.
”Pistonul ” care a acționat permanent, uneori cu disperare , pentru ca această echipă să existe,  se numeșe Lucian Mihăilescu , cunoscutul medic dentist și mare iubitor de tenis. El are o fată, pe Ana, ea iubind fotbalul de când avea 5-6 ani. Luci Mihăilescu o aducea deseori pe terenul din Aradul Nou , îi dădea o minge , iar Ana șuta la poartă zeci de minute aproape în fiecare zi. A crescut , iar acum la numai 15 ani este titulară în echipa lui Piroș.
În prima partidă oficială, elevele lui Gigi Cameniță ( el este antrenorul) au câștigat la Baia Mare cu 4-2.  Moblizându-se în jurul ” șefei” , veșnica tânăra Florica Lihet și a altei ” veterane”, portarul Monica Meszaros, tinerele fotbaliste arădene au debutat  frumos.
O altă jucătoare cu mari posibilități de a  ajunge curând la echipa din prima ligă este Melisa Olariu, de numai 14 ani. Descoperită de Dorin Pei la Semlac, Melisa a jucat  doi ani în echipa de junori a Semlacului , după care s-a transferat la Ineu. De acolo Gigi Cameniță a adus-o la Arad, Melisa venind din Semlac la Arad în fiecare marti si joi la antrenamente , iar luni, miercuri si vineri , se antrenează  cu băieții la Semlac.
” Nu va face mulți pureci la Arad, este foarte talentată, spânește bine balonul și ară tot terenul” a descris-o Cameniță pe Melisa Olariu.
” Piroș Security” Arad va juca urmatoarea pertidă, duminică dimineața la ora 11 la Șiria împotriva  echipei ” Vulpițele Galbene  ” Roman

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite