Vremea Romania, Arad 11°C

Stiri Arad

Echipa de fotbal feminin ”Piroș Security” are reprezentanți , vineri, la Radio Joy Fm România

Gigi Cameniță  antrenorul , împreună cu  două tinere talente din echipă, vor fi invitații emisiunii ” Repriza de sport”

Echipa de fotbal feminin ”Piroș Security”  are reprezentanți , vineri, la Radio Joy Fm România
Comentează 0

Vineri începând cu ora 13,05, Gheorghe Cameniță, antrenorul echipei feminine arădene ” Piroș Security” împreună cu jucătoarele Melisa Olariu  și Ana Mihăilescu sunt invitatele realizatorului emisiunii ” Repriza de sport ” , pe frecvența 93,4 la Radio Joy Fm România.

Deținător al licenței A UEFA, Cameniță a cucerit,  ca antrenor în anul 2001,  titlul de campion al României cu echipa de juniori ACU și a promovat tot ca antrenor de trei ori: în anul 1996 cu Gloria Cermei în liga a IV-a, cu Frontiera Curtici în liga a III-a, în 2002 și cu Șiriana Șiria, în liga a III-a , în 2003.

Acum este antrenor al fetelor de  la ” Piroș Security” , echipă ce se află în acest moment pe primul loc în clasamentul ligii a II-a. Melisa Olariu și Ana Mihăilescu sunt două dintre cele mai talentate jucătoare foarte tinere din lotul arădean ( 14 și 15 ani), iar împreună cu ele , bunul mers al echipei îl asigură și ” veteranele ” Florica Lihet și portarul Monica Meszaros.

Puteți intra în direct la această emisiune formând numărul de telefon 0357 08 99 01, vineri, de la ora 13,05 , pe 93,4 FM.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite