Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii interesați de programul de sprijin acordat de Primărie proprietarilor de clădiri sunt așteptații la discuții

Arădenii interesați de programul de sprijin acordat de Primărie proprietarilor de clădiri din zonele de acțiune prioritară din municipiu sunt așteptați mâine la o dezbatere publică. Aceasta va avea loc începând cu ora 15.30 în Sala „Regele Ferdinand”a Palatului Administrativ.

Arădenii interesați de programul de sprijin acordat de Primărie proprietarilor de clădiri sunt așteptații la discuții
Comentează 0

„Primăria Municipiului Arad anunţă organizarea unei dezbateri publice, marți, 21.01.2020 de la orele 15.30, în sala «Regele Ferdinand» a Palatului Administrativ, având ca temă următorul Proiect de Hotărâre: Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr. 153/2011 privind măsuri de creștere a calității arhitectural-ambientale a clădirilor, cu modificările și completările ulterioare, pentru zone de protecție a monumentelor istorice și pentru zonă monumente protejate în municipiul Arad-Program de sprijin financiar acordat proprietarilor de clădiri din zonele de acțiune prioritară din municipiul Arad - iniţiativa primarului”, se arată într-un anunț al Primăriei.

Reprezentanții instituției susțin că toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad.

„Proiectele de Hotărâre pot fi studiate la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative-Proiecte de Hotărâri). Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278”, se mai arată în anunț.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite