Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Apropo, ați chemat pompierii?” – 20 de ani de SPECTACOL

Mai puțin de o zi. Atât ne mai desparte de reprezentația aniversară a celui mai longeviv și îndrăgit spectacol arădean. Apropo, ați chemat pompierii”, după Aldo Nicolaj, un one-man show cu Zoltan Lovas, revine în fața publicului, la Teatrul Clasic Ioan Slavici” Arad, în 8 martie.

„Apropo, ați chemat pompierii?” – 20 de ani de SPECTACOL
Comentează 0

„Spectacolul acesta s-a născut în urmă cu 20 de ani din dorința mea și a lui Zoli (n.r. actorul Zoltan Lovas) de a lucra împreună. Și nu oriunde, ci acasă, la Arad. Pe atunci eram amândoi în București, dar nicio clipă nu ne-am dorit să se joace spectacolul acolo, deși sunt sigură că n-ar fi fost greu să-i găsim un loc. Cred că spectatorii arădeni au simțit cumva acest lucru și au dus spectacolul... în brațe, 20 de ani. Acesta ar putea fi, poate, unul dintre secretele longevității. Al doilea secret – nu e de fapt un secret pentru nimeni: e talentul lui Zoli.” – spune Liana Didilescu, regizoarea spectacolului

Vreme de 20 de ani, spectacolul Apropo, ați chemat pompierii?” a smuls ropote de aplauze de-a-lungul a sute de reprezentații.

„Secretul longevității acestui spectacol? Nu am niciun secret. Cred că anii mulți pe care îi împlinește acest spectacol se datorează faptului că este extrem de viu și de dinamic. Chiar dacă se bazează pe un text bine conturat, faptul că eu interacționez atât de mult cu publicul îl transformă într-un organism viu care se schimbă, evoluează de la o reprezentație la alta.” – spune actorul Zoltan Lovas

Echipa artistică a spectacolului este completată inspirat de Onisim Colta- scenografie și Maura Cosma – mișcare scenică.

Reprezentația aniversară este programată de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad. Spectacolul Apropo, ați chemat pompierii?”, încheie astfel ediția din 2020 a Săptămânii comediei”. Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate atât de la casieria teatrului, cât și on-line, pe www.biletmaster.ro .

Săptămâna Comediei” este un eveniment organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, cu sprijinul MedLife.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite