Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Animația „Blinky Bill – Koala cel poznaș“, la Cinema Grădiște

Penultima proiecție de film din acest an, la Cinema Grădiște este o aventură care va aduce zâmbete pe fețele tuturor.

Animația „Blinky Bill – Koala cel poznaș“, la Cinema Grădiște
Comentează 0

„Blinky Bill – Koala cel poznaș“ va fi proiectat pe marele ecran, sâmbătă, 24 noiembrie 2018, de la orele 10.00 și 12.00.

Animația „Blinky Bill – Koala cel poznaș” întregeşte seria de animăluţe personificate şi puse pe fapte mari din panoplia animaţiilor de familie.

Filmul amuză, înduioşează şi oferă cel puţin cu două învăţăminte celor mici: a-şi ţine întotdeauna promisiunile şi a face orice pentru a-ţi menţine familia unită şi fericită.

Filmul este dublat în limba română.

Pentru grupuri mai mari de 5 persoane se pot face rezervări la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Proiecțiile de film de la Cinema Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

 

BLINKY BILL. Koala cel poznaș (Australia 2015)

Rating: Audiență generală

Dublat în limba română

 

Blinky Bill este un ursuleț Koala cu multă imaginație. Inimă de aventurier, el visează să plece din orășelul Green Patch și să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăiește.

Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locația tatălui său și hotărăște să pornească în cea mai mare și periculoasă aventură a vieții sale. De-a lungul drumului, se va împrieteni cu cele mai neobișnuite personaje: Nutsy – un Koala crescut la Zoo și Jacko – o șopârlă amențită și foarte energică.

Urmăriți neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoși amici trebuie să învețe să se ajute reciproc pentru a supraviețui prin ținuturile necunoscute ale Australiei și să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

O aventură pe care nu trebuie să o ratați. Blinky Bill este gata să aducă zâmbete largi pe buzele tuturor.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite