Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Animația „Happy Feet2. Mumble dansează din nou“, la cinematograful din Grădiște

În ultima sâmbătă din luna februarie, cei mici și cei mari sunt invitați la cinematograful din Grădiște la o animație din care nu lipsesc muzica, emoția și aventura.

Animația „Happy Feet2. Mumble dansează din nou“, la cinematograful din Grădiște
Comentează 0

„Happy Feet2. Mumble dansează din nou“, un film pentru întreaga familie, va fi difuzat, sâmbătă, 23 februarie 2019, de la orele 10.00 și 12.00.

„Happy Feet2. Mumble dansează din nou“ este un film potrivit pentru întreaga familie, care îl are ca presonaj principal pe cel mai simpatic pinguin dansator de step din lume. Alături de familia lui, Mumble va transforma popasul la cinematograf într-o sărbătoare fericită.

Filmul este dublat în limba română.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

 

Sinopsis

Happy Feet2. Mumble dansează din nou

Partea a doua a animației premiate cu Oscar în 2007, „Happy Feet 2. Mumble dansează din nou“ readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica și pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble, Gloria și prietenii lor, îndrăgiții Ramon și Lovelace.

Mumble și Gloria au acum un pui, Erik, care încearcă neîncetat să-și găsească abilitățile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali.

Însă atunci când întreaga națiune a pinguinilor se va afla în pericol, fiind blocată de un iceberg imens, toate creaturile Antarcticii, cu mic cu mare, se vor mobiliza pentru a-i salva. Acela va fi momentul în care Erik își va descoperi adevărata vocație.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite