Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

 „Moș Crăciun în misiune“, ultima proiecție din 2018, la Cinema „Grădiște“

Ultima proiecție de film din acest an, la Cinema „Grădiște“ este un film artistic și nu o animație, așa cum v-am obișnuit, care va aduce zâmbete pe fețele tuturor.

 „Moș Crăciun în misiune“, ultima proiecție din 2018, la Cinema „Grădiște“
Comentează 0

Un film despre magia Crăciunului, cu spiriduși, cadouri, multă aventură și, bineînțeles avândul în rolul principal pe Moș Crăciun.

„Moș Crăciun în misiune“ va fi difuzat, sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la orele 10 și 12.

Filmul „Moș Crăciun în misiune” este recomandat pentru întreaga familie, fiind dublat în limba română, pentru a fi accesibil și celor mai mici dintre spectatori.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (între orele 10 – 12 și 18 – 20).

Proiecțiile de film de la Cinema „Grădiște“ fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

În acest an, au fost proiectate la acest cinematograf nu mai puțin de 11 animații, înregistrându-se o medie de 100 spectatori/proiecție.

 

Moș Crăciun în misiune (Franța/Belgia 2017)

Rating: Audiență generală

Dublat în limba română

 

Un film special de Crăciun de la creatorii filmului de succes „Asterix și Obelix – Misiune: Cleopatra”!

Se apropie ajunul Crăciunului şi nimic nu pare să funcţioneze conform planului. Cei 92.000 de spiriduşi din atelierul lui Moş Crăciun se îmbolnăvesc subit, toţi deodată!

O lovitură teribilă pentru bietul Moş, care nu are de ales: îşi înhamă renul la sanie şi zboară pe Pământ ca vântul şi ca gândul, să caute leac pentru spiriduşi. Odată ajung acolo, trebuie să găsească de grabă câţiva aliaţi, ca să-l ajute şi să salveze magia Crăciunului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite