Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AMENINȚARE asupra unui important martor în cazul Ioțcu. Cum și-a găsit mașina în parcare

AMENINȚARE asupra unui important martor în cazul Ioțcu. Cum și-a găsit mașina în parcare
Comentează 4

Șefa Serviciului Achiziții Publice din cadrul Consiliului Județean ar fi fost amenințată. Nadia Lucaci și-a găsit autoturismul vandalizat, iar plăcuța de înmatriculare din față i-a fost furată.

Conform polițiștilor, Lucaci a depus o plângere, în care arată că pe capota autoturismului său - un Renault – a fost zgâriat cuvântul ”Iuda”, care are conotații ușor de înțeles în contextul în care vorbim despre unul dintre martorii importanți în dosarul în care fostul său șef, Nicolae Ioțcu, va fi judecat pentru fapte de corupție.

Polițiștii au fotografiat autoturismul, au prelevat amprente și încearcă să afle cine e făptașul și care e cauza amenințării.

Plângerea a fost depusă pentru infracțiunile de furt și distrugere.

Nadia Lucaci nu a putut contactată de ARQ pentru a oferi mai multe informații, iar anchetatorii se abțin în acest moment să spună mai multe.

Șefa Achizițiilor ar fi declarat în anchetă, după reținerea președintelui Consiliului Județean, că a refuzat o mită de câteva mii de euro care-i fusese oferită pentru a deveni complice în trucarea licitației de achiziție a aparaturii medicale la Spitalul Județean.

Săptămâna viitoare începe procesul lui Ioțcu, acuzat de trafic de influență, prima înfățișare fiind programată în 10 septembrie, la Tribunalul Timiș.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite