Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Ioțcu vs. Drăgan, la Tribunalul Arad. De ce l-a chemat în instanță pe denunțătorul din dosarul de corupție

Președintele suspendat al Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu, a apărut din nou în fața unei instanțe, astăzi, dar de această dată la Tribunalul Arad, unde se confruntă cu denunțătorul din dosarul său de corupție, Cristian Drăgan, fost administrator al județului.

FOTO | Ioțcu vs. Drăgan, la Tribunalul Arad. De ce l-a chemat în instanță pe denunțătorul din dosarul de corupție
Comentează 1

Ioțcu îl vrea în fața instanței pe Drăgan pentru că acesta a scăpat de urmărirea penală, devenind colaborator al procurorilor anticorupție. Astfel, șeful suspendat al CJ a depus plângere împotriva soluției de neurmărire penală și, respectiv, netrimiterea în judecată a lui Drăgan.

Acest proces este în fază de cameră preliminară, iar Ioțcu a fost prezent la Tribunalul Arad, în timp ce Drăgan a lipsit, așa cum a făcut și la termenul de la Tribunalul Timiș, de zilele trecute.

Unul dintre reprezentanții lui Nicolae Ioțcu a declarat pentru ARQ că acest dosar a fost deschis în primul rând pentru că Drăgan ar avea două calități incompatibile în dosarul de corupție.

”Procesul are legătură cu modul în care s-au desfășurat procedurile, raportat la faptul că acestui denunțător i-au fost atribuite două calități, care sunt incompatibile, și cea de colaborator al organului de urmărire penală, și cea de denunțător în dosar”, a declarat unul dintre avocați.

Judecătorul de cameră preliminară a decis să amâne cauza pe 20 ianuarie, pentru că procurorii nu au depus întregul dosarul de urmărire penală, lipsind documente considerate esențiale.

CITEȘTE ȘI: Ioțcu, în fața instanței, dar Drăgan nu a apărut. Ce a decis judecătoarea

Avocatul lui Ioțcu acuză: Înregistrările DNA au fost trucate! Află ce s-a întâmplat la proces

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite