Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amendă de 60.000 de lei şi suspendarea activităţii pentru Complexul de tratare Ineu-Mocrea

O acţiune de control a comisarilor Gărzii de Mediu desfăşurată la Complexul de tratare Ineu-Mocrea s-a lăsat cu sancţiuni usturătoare pentru societatea care operează staţia, în speţă Asocierea SALUB-PREST ECO SRL & CONSULT SOC CENTRUM SRL.

Amendă de 60.000 de lei şi suspendarea activităţii pentru Complexul de tratare Ineu-Mocrea
Comentează 0

„În data de 16.09.2021 o echipă de comisari din cadrul GĂRZII NAȚIONALE DE MEDIU-Comisariatul Județean Arad a efectuat un control la Complexului de tratare Ineu-Mocrea, stație operată de către ASOCIEREA SALUB-PREST ECO SRL & CONSULT SOC CENTRUM SRL.

În urma controlului s-a contatat că ASOCIEREA SALUB-PREST ECO SRL & CONSULT SOC CENTRUM SRL prin lider de proiect SC SALUB-PREST ECO SRL nu deține AUTORIZAȚIE DE MEDIU conform prevederilor legale, iar pe amplasamentul stației erau depozitate și următoarele cantități de deșeuri:

- cod 150101 - 8,08 tone-ambalaje din hârtie,carton

-cod 150102  - 67,964 tone – ambalaj de materiale plastice -cod 200301 – 611,179 tone –deșeuri municipale amestecate.

A fost dispusă măsura suspendării activității de preluare în vederea sortarii şi transferului deşeurilor colectate din zona 3, judeţ Arad, până la obţinerea autorizaţiei de mediu și transportarea deșeurilor colectate aferente zonei 3 la STAȚIA DE TRANSFER SEBIȘ.

A fost aplicată amendă de 60.000 lei conform prevederilor OUG 195/2005-privind protecția mediului”, anunţă pe Facebook reprezentanţii Gărzii de Mediu Arad.

Sursa foto: Facebook Garda de Mediu Arad

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite