Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amendă de 16.000 de lei pentru o firmă de catering care livrează mâncare şi unor şcoli din Arad; inspectorii ameninţă cu suspendarea activităţii (FOTO)

Inspectorii sanitari de la Direcția de Sănătate Publică Arad, supervizați de către directorul instituției au continuat, vineri, controalele într-o altă unitate de catering din municipiul Arad care livrează preparatele alimentare și unor unități de învățământ.

Amendă de 16.000 de lei pentru o firmă de catering care livrează mâncare şi unor şcoli din Arad; inspectorii ameninţă cu suspendarea activităţii (FOTO)
Comentează 0

„Din nou, o serie de nereguli au fost constatate de către inspectorii sanitari și anume: condiții igienico-sanitare necorespunzătoare, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, nemonitorizarea temperaturii în spatiile frig, nepăstrarea probelor alimentare, neefectuare triajului epidemiologic zilnic al personalului angajat.

S-au dat sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 lei și au fost dispuse măsuri pentru remedierea tuturor deficiențelor până în data de 12.09.2022. Subliniem faptul că sănătatea consumatorilor, îndeosebi a copiilor, este prioritară pentru DSP Arad și neregulile din aceste unități sunt inacceptabile. Astfel, în condițiile nerespectării măsurilor și termenelor dispuse, unității i se va suspenda activitatea.

Vom reveni cu detalii în legătură cu recontrolul care se va efectua în cursul zilei de astăzi și măsurile dispuse”, transmit reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Arad.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite