Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alb-roşii prind barajul in extremis: FC Braşov - UTA 2-3

UTA a suferit pentru succesul de sub Tâmpa, şi cu un gol decisiv în ultimul minut încheie sezonul pe locul 2, loc care duce la barajul pentru promovare în prima ligă.

Alb-roşii prind barajul in extremis: FC Braşov - UTA 2-3
Comentează 0

O primă repriză echilibrată, cu gazdele căutându-şi identitatea, şi arădenii stând bine la cutie, pentru o fază pe care să o poată fructifica. Curtuiuş şi Strătilă au avut golul în gheată însă de fiecare dată portarul Braşovului a fost la post. De partea cealaltă Alupoaie a fost principalul pericol, însă tabela a rămas nemodificată. Asta până în al 3-lea minut de prelungiri ale primei reprize, când  Burlă execută un corner de pe stânga, iar Man, nemarcat, reia cu capul în plasă din 5 metri, 0-1.

De la cabine gazdele par mai hotărâte, dar defensiva arădeană rezistă. Mai mult chiar, în minutul 58 Tănase prinde un șut de excepție de la 23 de metri lateral dreapta, mingea s-a dus în vinclu la colțul lung, 0-2. Nici nu apucă prea mult să se bucure elevii lui Nagy, că Rusu îl execută pe Miron, cu un şut din 10 metri (min. 60). Arădenii acuză şocul, şi acelaşi Rusu trece de puţin pe lângă egalare! În replică Man nimereşte transversala porţii braşovene. În minutul 73 Botiş intervine neglijent în careu, îl faultează pe Popa, iar Avram înscrie din penalty, 2-2! Scor la care UTA este afară şi de la baraj. Final incredibil de meci cu Rusu respectiv Petre irosind două ocazii imense. 

Ultimul minut de joc. Burlă trimite din corner, Man trimite cu capul şi Iacob scoate de sub bară. Acelaşi Burlă centrează din corner de pe dreapta, Manea reia cu capul din 8 metri lângă bară la colțul lung, 2-3!!!

Final de meci cu arădenii bucurându-se după o dispută în care au trecut uşor de la extaz la agonie, şi apoi din nou la extaz. UTA se pregăteşte de primul duel de baraj pentru Liga I, un drum care e greu, dar la finalu căruia arădenii pot zâmbi larg.

UTA: Miron – Manea, Botiș, Filaret (Covaci), Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil (Rus) – Man, Curtuiuș (Petre). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite