Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Succes mare de tot: UTA - FC Braşov 3-2

55 de minute UTA s-a jucat cu FC Braşov. Un interval în care elevii lui Roland Nagy au zburdat pe teren, în faţa unui adversar debulsolat. 

Succes mare de tot: UTA - FC Braşov 3-2
Comentează 0

După 2 şanse ale lui Hlistei, în minuul 14 acelaşi jucător așează o minge la 16 metri pentru Denis Man care îl execută pe portarul advers cu un șut tare, 1-0. După alte 18 minute, Curtuiuș deviază frumos cu capul la colțul lung din interiorul careului de 16 metri după centrarea din lovitură liberă a lui Gligor, 2-0. Miron are o singură dată de lucru, şi rezolvă ca un portar mare şutul lui Ene. În primul minut de după pauză Strătilă a centrat de pe dreapta, mingea a ajuns la Man în 6 metri, acesta a finalizat în portar, dar mingea îi revine și trimite simplu în plasă. Man mai înscrie o dată, în minutul 49, dar reuşita este anulată de o poziţie de offside. 

În minutul 55 Ene marchează printre picioarele lui Miron, pentru 3-1. Moment important după alte 3 minute, atunci când Hlistei este eliminat, după ce a primit al 2-lea galben. Moment greu, dar la rampă iese Strătilă, care pe fondul unei uşoare dominări a oaspeţilor ratează 2 bune şanse de a desprinde UTA pe tabelă. Final fierbinte, cu Miron salutar în faţa lui Ene. Portarul arădenilor nu mai are ce face cu 10 minute înainte de final atunci când Alupoaie face 3-2. Avram are egalarea în ghete,d ar din fericire nimic nu se mai întâmplă şi UTA câştigă meritat un meci care părea la un moment dat floare la ureche pentru alb-roşii

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Gligor– Strătilă (Rus), Chindriș, Tănase, Hlistei – Man (Petre), Curtuiuș (Copil). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite