Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aida Yespica și Mirco Maschio au ajuns la sfârșitul poveștii de dragoste?

Au ajuns oare Aida Yespica și Mirco Maschio la sfârșitul poveștii lor de iubire? Este întrebarea pe care ne-o punem şi noi, după ce am citit presa mondenă italiană.

Aida Yespica și Mirco Maschio au ajuns la sfârșitul poveștii de dragoste?
Comentează 0

De alfel, admiratorii cuplului se întreabă insistent de câteva zile dacă frumoasa din Venezuela şi omul de afaceri mai sunt împreună. Mulți sunt chiar gata să parieze că Aida şi Mirco s-au despărțit deja. Potrivit unor zvonuri se pare că povestea de dragoste dintre Aida Yespica și antreprenorul din zona Veneto, a ajuns de fapt la final. Oare cu cine îşi vor petrece cei doi Valentine's Day?

Presa monenă din peninsulă scrie că de câteva săptămâni s-au auzit zvonuri cu privier la problemele pe care cuplul le-ar avea, dar acum se pare că situația este mult mai gravă. Pe lângă faptul că nu au apărut împreună pe rețelele de socializare de la Revelion, din câte am observat, cei doi nici măcar nu se mai urmăresc pe Instagram, ceea ce este o dovadă cât se poate de clară că între Aida şi Mirco ceva nu mai merge.

Mai mult, pe profilul modelului de origini venezuelene nu mai există imagini cu partenerul ei. Același lucru este valabil și pentru profilul lui Mirco Maschio. Nici acesta nu mai are fotografii cu frumoasa venezueleancă.

Pentru a confirma finalul poveștii de dragoste, mai trebuie adăugat de altfel și faptul că Aida nu a mai fost văzută prin Padova, unde alesese să se mute pentru a fi alături de iubitul ei, aceasta publicând de câteva săptămâni postări și fotografii din orașul său adoptiv, Milano.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi ar fi decis să rămână prieteni: Mirco Maschio, ca un adevărat domn, în ciuda faptului că relaţia lor a ajuns la sfârșit, s-ar fi oferit să o sprijine pe fermecătoarea Aida ori de câte ori aceasta va avea nevoie.

Pentru moment, cei direct implicați păstrează tăcerea. Mirco Maschio are legături strânse cu România, compania pe care o conduce din 2015 deţinând o fabrică de utilaje agricole la Chişineu-Criş, lângă Arad, de a cărei administrare s-a ocupat personal timp de câţiva ani, înainte de a prelua funcţia de preşedinte al Maschio Gaspardo.

Articole asemanatoare