Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aida Yespica nu are noroc în dragoste: frumoasa venezueleancă  s-a despărţit de Mirco Maschio

După cum vă informam, în ultimul timp au început să apară zvonuri cu privire la o situaţie de criză în cuplul Aida Yespica – Mirco Maschio,  însă acum se pare că situația s-a înrăutățit. Potrivit presei italiene, povestea de dragoste dintre omul de afaceri din Padova care are  legături strânse cu Aradul,  și vedeta tv,  începută în vara anului 2021, s-a încheiat. Se pare că aceasta este situația oficială a cuplului, după ce zilele trecute au apărut mai multe zvonuri cu privire la finalul relației lor. Cei doi nici nu au confirmat, dar nici nu au infirmat zvonurile cu privire la despărţire, dar discreția lor cu privire la acest aspect nu este deloc surprinzătoare având în vedere că şi-au dorit să-şi trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor.

Aida Yespica nu are noroc în dragoste: frumoasa venezueleancă  s-a despărţit de Mirco Maschio
Comentează 2

Aida se mutase în locuința din Campodarsego și s-a adaptat vieții liniştite din Padova din dragoste față de omul de afaceri. De câteva săptămâni circulau zvonuri cu privire la o criză a cuplului, însă acum se pare că situația este mai serioasă și de nereparat. Cei doi nu au mai apărut de ceva vreme pe rețelele sociale, iar conform cotidianului Giornale d’Italia cuplul nu a reușit să depășească o situație de criză ce ar fi rupt relația inițială.  Pe lângă faptul că nu au mai apărut împreună pe rețelele sociale de la ultimul Revelion, există şi alte indicii cu privire la despărţirea celor doi. Pe profilul vedetei tv  nu mai apar fotografii cu iubitul ei. Același lucru este valabil și pentru profilul lui Mirco Maschio. În plus, Aida a încetat să îl mai urmărească pe Instagram, iar acesta a răspuns cu aceeași monedă.

Nu se cunosc motivele rupturii relației, însă cel mai probabil acestea se datorează diferențelor cu privire la stilul de viață al celor doi, care pe termen lung au erodat relația. Surse apropiate cuplului au declarat că după primele certuri Aida Yespica și Mirco ar fi decis să rămână prieteni. Ca un adevărat gentleman, în ciuda despărțirii, Mirco i-ar fi oferit sprijinul frumoasei vedete.

Acum, frumoasa venezueleancă a părăsit orașul Padova și s-a întors la viața din Milano și la proiectele sale profesionale.

Povestea de dragoste a celor doi a început în vara anului 2021, datorită unor prieteni comuni, și în doar câteva luni a devenit o relație serioasă ce a implicat mutarea Aidei și traiul în comun al celor doi. Însă la mai puțin de un an de la prima întâlnire, relația lor s-a rupt. Într-un interviu recent, fosta concurentă a ediției Vip Big Brother s-a declarat fericită de noua sa relație și mulțumită de traiul liniștit din Padova, foarte diferit de cel pe care îl avusese în Milano.

Acum, după despărțirea de Mirco Maschio, Aida Yespica s-a reîntors în capitala modei. Mărturie stau numeroasele materiale video postate pe Instagram în care vedeta de 39 de ani este protagonista vieții mondene din Milano.

În încheiere, mai trebuie spus că foarte multe dintre relațiile vedetei din Venezuela s-au încheiat prost.

Cea mai grea despărțire a fost cu siguranță cea de fostul fotbalist, Matteo Ferrari. Cei doi s-au luptat ani la rând în instanţă pentru custodia fiului lor, Aron. În legătură cu acest subiect, Yespica a declarat următoarele: „Eu și Matteo a trebuit să apelăm la justiție deoarece inițial el nu dorea ca eu să îl vizitez pe Aron. A fost foarte greu, însă în final justiția mi-a dat dreptate mie, văzând cât de mult îmi iubesc copilul și cât de mult mă dedic lui. Acum pot spune că eu și Matteo avem o relație civilizată.”

Cu toate că obținuse custodia fiului său, Aida Yespica a decis să îl lase pe Aron fostului său partener de viață. În prezent copilul locuiește în Miami cu tatăl său, Matteo Ferrari și visează să devină un fotbalist faimos.

Din cauza pandemiei și a anumitor probleme cu pașaportul, Aida nu și-a văzut copilul de aproape doi ani.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare